FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

CSA vrea să trișeze! Steaua Armatei deja sfidează regulile fotbalului românesc

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 09:07

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie cum Steaua Armatei plănuiește să se înscrie în Liga a 4-a, deși în mod normal trebuia să înceapă din Liga a 5-a.

"În 2020 în Liga 1" e primul obiectiv pe care și l-a fixat CSA Steaua. Noul club al Armatei ar trebui să apară la vară în Liga a 4-a și să urce an de an câte un eșalon, așa încât să poată participa în prima ligă peste 3 ani, atunci când e programată inaugurarea noii arene Ghencea, modernizată în vederea CE 2020.

Un club nou, cum e Steaua, trebuie să pornească din ultimul eșalon existent. La nivelul Bucureștiului, ultima ligă e a 5-a, cu un eșalon mai jos decât și-au programat șefii grupării Armatei. Înscrierea în L5 ar însemna ca Steaua să ajungă, în 2020, maximum în Liga a 2-a.

Ca să nu debuteze pe construcția modernă în liga a doua, conducerea CSA forțează lucrurile, cautând să includă echipa direct în Liga a 4-a și să poată avea astfel suficient timp să urce în Liga 1 în 3 ani.

Toate detaliile despre înscrierea Stelei Armatei în Liga a 4-a și comparații cu alte echipe care au fost reînființate de curând pot fi citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor. Poți răsfoi ziarul și în varianta online, aici!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (52)
beghegeanu
beghegeanu  •  02 Aprilie 2017, 02:13

Palmaresul nu este bun patrimonial si ca atare nu poate fi vandut, inchiriat, cesionat, bagat in sertar in 2003 si scos din sertar in 2017. Palmaresul sportiv trece automat la echipa continuitoare a performantelor sportive. Pe cale de consecinta, daca echipa actualmente in Liga 1 este considerata din 2003 continuitoarea glorioasei Steaua, care a castigat Cupa Campionilor Europeni in 1986, atunci Palmaresul sportiv este la aceasta echipa. Daca echipa actualmente in Liga 1 nu este considerata continuitoarea glorioasei Steaua, atunci Palmaresul nu mai este la nici o echipa, deoarece s-a interupt continuitatea si noua echipa a CSA/MApN din Liga a 4-a nu are absolut nici o legatura (exceptand probabil numele), cu glorioasa Steaua. Mai grav este faptul ca daca echipa actualmente in Liga 1 nu este considerata continuitoarea glorioasei Steaua (desi pe baza acestui principiu al continuitatii a fost inscrisa in 2003 in Liga 1), atunci echipa preluata in 2003 de dl Becali de la AS Steaua, care preluase echipa de la CSA/MApN in 1998, trebuia inscrisa in 2003 in Liga a 5-a si nu in Liga 1, iar acest aspect poate atrage consecinte extrem de grave pentru FRF. CSA/MApN a generat un potential rau imens pentru intreg fotbalul romanesc si care este complet absurd, precum si complet inutil. Noua echipa a CSA, daca va ajunge in Liga a 2-a va trebui din nou privatizata pentru a putea participa in Cupele Europene, iar noul stadion din Ghencea foarte probabil ca nu va mai fi al Armatei in 2020!

timm
timm  •  01 Aprilie 2017, 23:31
Postat de timm pe 01 Aprilie 2017, 23:15

Pune actul prin care fcsb a cumparat palmaresu de la CSA. Daca nu-l pui, degeaba *** ***.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  01 Aprilie 2017, 23:29
Postat de timm pe 01 Aprilie 2017, 23:15

Pune actul prin care fcsb a cumparat palmaresu de la CSA. Daca nu-l pui, degeaba *** ***.

***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează