FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSIKSZEREDA - DINAMO

video+foto 3 detalii de la Csikszereda - Dinamo: jucătorul „câinilor” a izbucnit în plâns după meci + Burcă și fotbaliștii săi au scandat cu galeria „România, România”

3 detalii de la Csikszereda - Dinamo: jucătorul „câinilor” a plâns în hohote după meci + Burcă și fotbaliștii săi au scandat cu galeria „România, România” +9   FOTO
3 detalii de la Csikszereda - Dinamo: jucătorul „câinilor” a plâns în hohote după meci + Burcă și fotbaliștii săi au scandat cu galeria „România, România”

Articol de - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 08:11 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 14:21

Dinamo a remizat în deplasare cu Csikszereda, 0-0, al doilea meci nul consecutiv pentru „câini” în campionat. 

Într-o atmosferă ostilă, Dinamo a dominat și se putea impune dacă fructifica vreuna dintre numeroasele ocazii avute. 

Ghezali a plâns după meci

Lamine Ghezali a fost autorul celor mai mari oportunități risipite, iar francezul de 23 de ani a resimțit din plin erorile făcute. Imediat după fluierul final, el a izbucnit în plâns, fiind cu greu calmat de Ovidiu Burcă și de colegi. Și-a pus tricoul în cap și a rămas câteva zeci de secunde pe gazon, după care a mers la galerie alături de coechipieri, cu o mină descurajată.

+5 FOTO

Am făcut un meci foarte bun, ne-a lipsit doar golul, din punctul meu de vedere. Am controlat jocul, am simțit că echipa începe să joace așa cum ne dorim noi. Sunt ferm convins că vor veni și victoriile. Personalitatea și curajul cu care a jucat echipa mi-au plăcut foarte mult. Trebuie să jucăm ca o echipă mare, pentru că până la urmă suntem Dinamo. Am venit aici și am jucat cu personalitate, așa cum îi stă bine lui Dinamo. I-am felicitat pe băieți 
- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

„România, România” și „Ria, Ria, Ungaria”

Suporterii dinamoviști au intrat pe stadion după startul meciului și au fost primiți de gazde cu scandarea „Ria, Ria, Ungaria” și un banner ironic: „Șezi cuminte, câine rău!”. Fanii „câinilor” au replicat cu scandări xenofobe, fiind nevoie să se facă de două ori anunțuri la stație legate de încetarea acestor manifestări.

La finalul meciului, jucătorii au mers la galerie și au salutat fanii, scandând alături de ei „România, România” și fluturând steagul tricolor.

Fotbaliștii au ratat o primă de 10.000 de euro, propusă de DDB pentru victoria de la Miercurea Ciuc, care ar fi însemnat un pas important în direcția play-off-ului.

Tricouri speciale, unicat

Jucătorii au purtat tricourile speciale anunțate înainte de meci de membrii proiectului DDB. Fanii au putut achiziționa cele 22 de tricouri de joc de aseară, pe care au inscripționat ce nume au dorit. 

În imagine, tricoul lui Neluț Roșu, cu „DDB Canada” pe spate:

3 detalii de la Csikszereda - Dinamo: jucătorul „câinilor” a izbucnit în plâns după meci + Burcă și fotbaliștii săi au scandat cu galeria „România, România”

Mijlocașul de 29 de ani nu a evoluat ieri, nefiind refăcut complet după o accidentare, dar suporterii lui Dinamo din America de Nord au plătit 350 de euro pe tricou său, pe care-l vor primi cu autograful fotbalistului.

3 detalii de la Csikszereda - Dinamo: jucătorul „câinilor” a izbucnit în plâns după meci + Burcă și fotbaliștii săi au scandat cu galeria „România, România”
Alte tricouri inscripționate de fani, cu un scurt text sub guler

Pentru Dinamo urmează duelul cu Sepsi, de pe „Arcul de Triumf”, unde fanii speră să fie sold out.  Meciul din grupele Cupei României va fi primul intercluburi pe acest stadion de 8.200 de locuri. Prețurile sunt între 30 și 120 de lei.

Clasament Liga 2

Dorin Șerdean atacă planul lui Zăvăleanu: „Nu este viabil. Se bazează pe împrumuturi de 51 milioane lei”
DINAMO
Dorin Șerdean atacă planul lui Zăvăleanu: „Nu este viabil. Se bazează pe împrumuturi de 51 milioane lei”
Cât plătește Dinamo ca să joace pe „Arcul de Triumf”: „Trebuie să vindem cel puțin 4.500 de bilete”. 2.000 de euro costă doar schimbarea porților și trasarea gazonului!
dinamo
Cât plătește Dinamo ca să joace pe „Arcul de Triumf”: „Trebuie să vindem cel puțin 4.500 de bilete”. 2.000 de euro costă doar schimbarea porților și trasarea gazonului!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
chaplin
chaplin  •  05 Noiembrie 2022, 13:50

Imnul secuiesc e o gaselnita fara valoare si fara sens!! E ca in mintea lui Putin Donbasul care nu va fi recunoscut de nimeni in lume!! Asa si cu tinutul secuiesc, un moft fara niciun viitor!!

creeperno807
creeperno807  •  04 Noiembrie 2022, 22:31

Trianon!

nicolae_plesita_1986
nicolae_plesita_1986  •  04 Noiembrie 2022, 18:22

ria ,ria unguri pro Rusia..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează