FOTBAL  »  LIGA 2  »  STAFF

Formația din Liga 2 nu cedează » Îl angajează antrenor pe Eugen Trică pentru a evita retrogradarea

Eugen Trică, în perioada de la FCU Craiova
Eugen Trică, în perioada de la FCU Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 15:46 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 15:52

CSM Alexandria nu renunță la lupta pentru menținerea în Liga 2 chiar dacă trupa condusă de Bogdan Ciobanu a avut un parcurs modest în cele 15 etape scurse până acum. Penultima în Liga 2, Alexandria pregătește angajarea lui Eugen Trică.

Trică ar urma să fie al patrulea antrenor al sezonului la CSM Alexandria, după ce teleormănenii au rulat până acum alți trei tehnicieni, pe Ștefan Odoroabă, Alin Pânzaru și Sorin Albeanu.

Ultima oară la o grupare de Liga 3, Gloria Băneasa, Trică ar urma să meargă la Alexandria cu multe nume noi, la capitolul achiziții, pentru ca formația din Alexandria să lupte, cu șanse, pentru menținerea în eșalonul secund.

„Șepciile Roșii” îi acuză pe rivalii de la CFR de „o strategie grețoasă” înaintea derby-ului: „Lași, penibili, zero demnitate, zero caracter”
CFR CLUJ - U CLUJ
„Șepciile Roșii” îi acuză pe rivalii de la CFR de „o strategie grețoasă” înaintea derby-ului: „Lași, penibili, zero demnitate, zero caracter”

Eugen Trică va fi instalat la CSM Alexandria

„Dacă este adevărat Trică nu poate pleca așa ușor de la noi. Sunt de reglat niște probleme financiare”, a punctat finanțatorul grupării din Băneasa, Ion Sârbu.

„Căutăm orice variantă pentru a salva echipa, inclusiv la banca tehnică. Vom face anunțul legat de noul antrenor la momentul potrivit”, a punctat, pe această temă, Bogdan Ciobanu, președintele CSM Alexandria.

Teleormănenii se află, după 15 etape, pe penultimul loc din clasamentul eșalonului secund cu doar 8 puncte acumulate.

Tot din Liga 2:

Experiența carierei pentru un antrenor pe val din România » A mers la Madrid să ia lecții de la Carlo Ancelotti

Talentul pierdut gratis de Dinamo, un romantic incurabil » La 20 de ani, și-a cerut iubita în căsătorie pe plajă, în Dubai

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
doctorasul
doctorasul  •  20 Decembrie 2023, 16:07

Dacă se mai spera în scăpare, acum e sigur.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează