FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSU CRAIOVA

Cum îşi motivează oltenii jucătorii să devină campioni la juniori în faţa "cîinilor"

Articol de - Publicat duminica, 08 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 08 iunie 2014 11:25

Finala juniorilor B republicani de sîmbătă, de la Berceni, se anunţă una viu disputată între Dinamo şi CSU Craiova. Flavius Stoican a spionat live, sîmbătă, la ultima etapă, în Bănie, pe doi dintre jucătorii oltenilor care vor fi în week-end pe teren contra tinerilor "cîini" Patrick Petre, Tîrcoveanu şi Dobre.

Atacantul Ivan (foto) şi mijlocaşul Armăşelu au evoluat contra celor de la CSM Rîmnicu Vîlcea (3-0), primul oferind chiar o pasă decisivă la deschiderea scorului.

Conducătorii grupării din Bănie vor să aducă din nou acasă un trofeu cîştigat la nivel juvenil. Ar fi prima dată după 19 ani, ultimul titlu poposind în Craiova în 1995, generaţia lui Vancea, Frăsineanu şi Trică. Tocmai de aceea tinerii olteni vor ajunge de miercuri în cantonament la Mogoşoaia.

Şi, pentru a fi stimulaţi, deplasarea se va face pe ruta Craiova - Capitală cu autocarul primei echipei a lui CSU, proaspăt promovată, sportiv, în Liga 1. Probabil, Andrei Ivan şi compania vor evolua sîmbătă în tricourile primei formaţii, precum cele purtate de Pleşan, Izvoranu şi Varga în ultimul campionat.

5 goluri a marcat Ivan în meciul decisiv, cîştigat de CSU cu 5-2 în detrimentul lui UTA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
dan.motru
dan.motru  •  09 Iunie 2014, 21:29

Ai dreptate ipsilante,noi suporterii UNIVERSITATII ne-am saturat sa fim defavorizati in continuare si sa toleram batjocura lor si este imperativ sa luam atitudine daca decizia va fii injusta cu meritul sportiv al nostru in contextul in care Valcea sau Tg.Mures incala grav acest articol 54.Suntem multi suporteri care vor contesta mafia FRF daca ne defavorizeaza.Vom putea miza si pe suporterii multi ai UNIVERSITATII din Bucuresti ca sa le demonstram ca noi nu suntem Valcea sau Tg.Mures fara suporteri care se bazeaza doar pe relatii la mafiotii.

ortega
ortega  •  08 Iunie 2014, 22:06
Postat de craioveanu91 pe 08 Iunie 2014, 20:42

croncanitoarele din julesti cu cine joaca?:)) cu idolu tribunelor marus jumudica paula mica?:)) cu 3 goluri in liga 1 toata cariera

Prăzare , flegma pe care ar trebui s-o risipesc pe tine o voi aplica altui dobytoc ... Tu ești atât de stupid de ți-ai pus avatarul cu o echipă și afinitatea cu alta ... Nici măcar flegma aia n-o meriți , cretinel ...

craioveanu91
craioveanu91  •  08 Iunie 2014, 20:42
Postat de ortega pe 08 Iunie 2014, 20:33

Muyje clonelor . Tuturor clonelor ... la alea bolșevice , double penetration ...

croncanitoarele din julesti cu cine joaca?:)) cu idolu tribunelor marus jumudica paula mica?:)) cu 3 goluri in liga 1 toata cariera

Vezi toate comentariile (17)
Comentează