FOTBAL  »  LIGA 2  »  INEDIT

D'ale lui Mitică » Un om politic din Cireşu îşi hărţuieşte adversarul: i-a arat terenul de fotbal! :D

Articol de - Publicat joi, 12 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 aprilie 2012 11:30

Meciul Cireşu - AS Mioveni din Liga a V-a a trebuit să se dispute la Călineşti, fiindcă rivalii politici pe plan local ai finanţatorului echipei gazdă au stricat terenul de joc cu plugul

Întîmplare incredibilă în fotbalul mic din judeţul Argeş! Trupa celor de la Viitorul Cireşu, locul 3 în Liga a V-a şi implicată în lupta pentru promovare, s-a pomenit în ziua meciului cu AS Mioveni cu terenul brăzdat de un tractor cu plug: două şanţuri imense s-au căscat în mijlocul suprafeţei de joc! Adrian, 24 ani, vedeta locală a formaţiei, a povestit că "am încercat să reparăm găurile, dar a fost imposibil, erau smulse şi pietrele din drenaj!". Pînă la urmă, partida s-a disputat la Călineşti, iar băieţii de la Cireşu au învins cu 3-2.

Finanţatorul grupării, Liviu Năstase, viceprimarul comunei Cătanele, crede că la mijloc a fost o răzbunare politică: "Sînt de la PD-L şi mi-am anunţat candidatura la primărie, iar adversarii mei îmi bagă beţe-n roate. Regia Apelor, proprietarul terenului, a sesizat poliţia pentru a-i găsi pe făptaşi. Nu-i greu, în sat sînt doar două tractoare cu plug!".


"Am înfiinţat echipa vara trecută, iar cel mai scump transfer m-a costat 5 milioane de lei vechi. Am şi trei jucători pe care îi plătesc cu 1 milion pe meci"
Liviu Năstase, finanţator Cireşu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
camelushh
camelushh  •  14 Aprilie 2012, 20:42

Nu va mai intrebati cine a arat terenul , intrebati-va cine l-a facut si intretinut pana in acest moment Terenul era al satului Catanele !!!Nu va apartinut si nu va va apartine niciodata!! Mai bine teren arabil !!:)))

camelushh
camelushh  •  14 Aprilie 2012, 20:25

Oameni mai prosti ca cei de la echipa Ciresu nu am mai vazut in toata viata mea !! Pacat de sat cu aceasta echipa de tot rasul !!! Si presedintele echipei , este de mare ras !!

r3cky
r3cky  •  12 Aprilie 2012, 13:22
Postat de snowkid11 pe 12 Aprilie 2012, 11:47

Facatura mai mare nu am vazut ... 3 oameni la antrenament ;) sunteti mai prosti ca noaptea :)))))

Dupa ce au ajuns la teren si au vazut ca e arat, cele 2 echipe s-au deplasat in alt sat pentru a putea juca partida. Probabil ca cei 3 pusti de mai sus erau pe acolo la "batut mingea". Lor le ajungea si juma' de teren.. :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează