FOTBAL  »  LIGA 2  »  PREȘEDINTE

Dani Coman are o nouă funcție: „Vreau să duc această echipă acolo unde îi este locul”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iunie 2021 15:08 / Actualizat vineri, 18 iunie 2021 15:59

Retrogradată din Liga 1 după ce a pierdut barajul cu CS Mioveni, Hermannstadt vrea să revină rapid în Liga 1.

Clubul sibian a publicat pe contul de facebook un comunicat prin care anunță că Dani Coman este noul președinte al clubului. 

Acesta a venit la formația din Liga 2-a după ce a plecat de la Astra, club care la finalul sezonului recent încheiat a retrogradat din Liga 1.

Dani Coman, președinte la AFC Hermannstadt

Noul oficial al sibienilor a oferit și primele declarații, pentru site-ul oficial al echepei, vorbind despre obiectivul echipei și planurile sale.

Sunt extrem de motivat. Am venit cu gânduri pozitive la Sibiu. Îmi doresc foarte mult să aduc această echipă acolo unde îi este locul, adică în prima ligă. Am întâlnit niște oameni extraordinari aici, care își doresc să facă performanță și care au suferit datorită eșecului pe care l-au avut.

 Împreună vom putea realiza lucruri frumoase. În primul rând trebuie să reconstruim această echipă. Începe un campionat în care trebuie să fim foarte buni. Am nevoie de toată lumea pentru reconstrucția echipei și pentru îndeplinirea obiectivului propus – promovarea în Liga 1.

Am nevoie ca toți oamenii din preajma echipei să fie lângă noi, am nevoie suporteri. Știu ce înseamnă suporterul, știu ce înseamnă ca acei oameni care vin la stadion să fie mulțumiți de evoluțiile și rezultatele echipei. Sper ca împreună să readucem Sibiul în primul eșalon fotbalistic, iar cu toții să fim mândri de realizările noastre. 

Este adevărat că am avut și alte oferte din prima și a doua ligă. Îi cunosc foarte bine pe cei doi creditori – Ștefan Băcilă și Claudiu Rotar – am o relație apropiată cu managerul sportiv, Radu Neguț. Știu eforturile care s-au făcut în ultimii doi ani aici, știu dezamăgirile care au fost după retrogradare.

Repet – sunt ferm convins că împreună putem readuce Sibiul în prima ligă, acolo unde ne dorim cu toții. Sunt foarte mulți jucători care vor pleca de la FCH, sunt jucători care vor veni și vor să pună umărul pentru echipă. În anii trecuți mi-am dorit să am un grup unit și cred că am reușit, mai puțin în ultimul an la Astra Giurgiu. Nu trebuie să ne mai gândim la trecut, ci la ce vom face în viitor. Toate cunoștințele noastre trebuie să le folosim pentru rezultate și pentru ceea ce ne dorim să facem 
– Dani Coman, președinte A.F.C.Hermannstadt

Ce se întâmplă cu Hermannstadt 

Conducerea lui Hermannstadt susținea la începutul lunii iunie că echipa nu va avea de suferit din cauza retrogradării și că nu se va desființa din această cauză. 

Sibiul are fotbal și va avea! 

Conducerea A.F.C.Hermannstadt transmite tuturor suporterilor și celor care iubesc și respectă fotbalul sibian că echipa își va continua activitatea și în Liga a II-a! Retrogradarea în urma unui baraj cu un rezultat dureros reprezintă o lecție din care avem multe de învățat, dar care, în egală măsură, ne face mai puternici. Toate zvonurile care au apărut în presă și în social-media cu privire la viitorul echipei noastre nu au avut nici o acoperire. Nu s-a pus nici o clipă problema desființării FCH.

De aceea, în sezonul 2021-2022 de Liga a doua, am stabilit ca obiectiv principal revenirea în Liga 1. În acest scop, vom anunța în următoarele două săptămâni noua componență a staff-ului tehnic. De asemenea, am început negocierile cu mai mulți fotbaliști prin care să reconstruim o echipă competitivă.

In tot acest timp, vom fi deschiși tuturor oportunităților de sprijin din partea autorităților locale, dar și celor care pot veni din mediul privat. 

Totodată, vom continua planul început sezonul trecut cu echipa a doua a clubului. Anul acesta vom înființa Academia A.F.C.Hermannstadt, ca dovadă a faptului ca proiectul nostru, unul care a menținut o echipă de fotbal din Sibiu 3 sezoane consecutiv în prima ligă, are continuitate și este unul de lungă durată.

Sibiul are fotbal și va avea! 
– comunicat FC Hermannstadt

VIDEO Continuă EURO 2020! Totul despre Portugalia - Germania

Citește mai multe știri despre fotbalul intern: 

Șumudică face curățenie la CFR Cluj! 3 jucători sunt OUT de la campioană + un alt jucător a plecat azi

U Cluj s-a reunit și atacă promovarea sub comanda lui Lincar » 7 transferuri + cum arată lotul

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează