FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Daniel Niculae l-a supărat rău pe Daniel Pancu: „Dacă își închipuie că asta face o echipa antrenată de Pancu, se înșală amarnic”

Daniel Pancu - Rapid
Daniel Pancu - Rapid

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iulie 2019 22:14

Daniel Pancu (41 de ani), antrenorul echipei Rapid București, i-a oferit replica lui Daniel Niculae (36 de ani), după ce acesta a afirmat că giuleștenii ar putea avea probleme cu retrogradarea din Liga 2.

Vezi AICI declarația lui Daniel Niculae

Antrenorul rapidiștilor s-a arătat deranjat de declarația lui Niculae și i-a transmis fostului său coleg că îi va demonstra că se înșală.

„Nu ştiu contextul în care a spus-o, dar cred că a greşit cu declaraţia asta. Răspunde pentru ceea ce spune. Dacă el aşa vede lucrurile, mie nu îmi rămâne decât să-l contrazicem prin evoluţiile noastre şi, dacă mă deranjează ceva, mă deranjează foarte mult cuvântul retrogradare, pentru că este un atac indirect şi la adresa mea. Dacă el îşi închipuie că o echipă antrenată de Pancu se poate lupta la retrogradare, se înşală amarnic”, a spus Daniel Pancu, la TV Digi Sport.

VEZI ȘI:

Jucătorii de la U Cluj au obținut medii de invidiat la BAC » Aproape de perfecțiune

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
jabs
jabs  •  09 Iulie 2019, 14:49
Postat de xxrapi pe 09 Iulie 2019, 06:36

Si mie mi s-a parut un pic deplasata declaratia lui Nico atunci cand facea referire la retrogradare. Dar pe mine m-a pus pe ganduri o declaratie de-a ta :"Rapidul nu poate sta mai mult de 2 ani intr-o liga ,in drumul sau spre Liga 1" . Adica sa inteleg(em) ca s-ar putea , cu tine antrenor , sa mai stam un an? Altfel , mai sunt de explicat motivele pentru care vechii tai camarazi au fost indepartati din club ,ca asta-i adevarul ; de ce ultimul meci pe batranul Giulesti a fost o sarbatoare pentru tine si nu pentru istoria Rapidului ,de la inaugurarea sa (cu Regele) pana la multii mari jucatori care, slava Domnului ,au fost ! In rest , sa promovam si HAI RAPID!

Nu 2 ani,minim 3 stati...daca nu se implica primaria...ce vremuri traim...numai membru de partid sa nu fi !!!

jabs
jabs  •  09 Iulie 2019, 14:48
Postat de Constantin Nica pe 09 Iulie 2019, 02:03

Cu suporterii in spate, Rapid reușește sa promoveze

ai vrut sa spui cu primaria !!! ce vremuri !!!

326103251456282
Gheorghe Caragea  •  09 Iulie 2019, 08:45

Pt. ca nu fost lasat sa conduca pe banii altora Niculae s-a suparat ca magaru' pe sat. Si ce daca nu promovam Rapidul tot ramane in sufletele noastre. FORZA RAPID!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează