FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Daniel Niculae: "Sper să nu întîrzie decizia, altfel riscăm să nu mai putem depune actele pentru licenţiere"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 martie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 martie 2014 10:11

Atacantul Rapidului, Daniel Niculae, speră ca decizia din partea instanţei să fie una bună, dar aşteaptă ca aceasta să vină pînă luni, altfel clubul ar putea să nu mai aibă timp pentru a depune documentele pentru licenţiere.

"Situaţia Rapidului este extrem de complicată, să vedem ce-o fi. Speranţe vor fi mereu, dar situaţia este grea. Sînt mai multe variante, acum aşteptăm ziua de luni.

Este deja în pronunţare verdictul, nu cred că mai apare vreo nouă amînare. Dacă se mai întîrzie o zi, riscăm să nu putem depune documentele pentru licenţiere.

Situaţia este apăsătoare. Eu şi cu Viorel Moldovan nu avem probleme financiare, dar nu vreau să mă gîndesc la ce simt ceilalţi băieţi.

Sper tototadă să-mi duc contractul la bun sfîrşit pînă la vară, lucrurile să fie în ordine, iar echipa să promoveze pe plan sportiv.

Îi vom avea din nou pe fani lîngă noi, deoarece suporterii au fost mereu alături de echipă în această perioadă dificilă”, a declarat Daniel Niculae la DigiSport.

Completul de judecată a rămas în pronunţare pentru cel tîrziu luni, 31 martie, în ceea ce priveşte confirmarea planului de reorganizare al clubului Rapid, din cadrul dosarului de insolvenţă aflat pe rol la Tribunalul Bucureşti.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
moreno34
moreno34  •  30 Martie 2014, 14:29
Postat de bridge_too_far pe 29 Martie 2014, 13:58

Donati fiecare cate un sac de seminte , jgheaburi si cazane si se rezolva .

bai lachita,credeam ca NEMTI ,sunt mai cumpatati,aaa,tu faci exceptia de la regula.OK.

dangp
dangp  •  29 Martie 2014, 21:25
Postat de rapid_forever_1923 pe 29 Martie 2014, 13:44

Clubul are nevoie urgenta de o infuzie de capital,asta e singura salvare...deocamdata nu s-a oferit nimeni sa dea acesti bani,indiferent daca planul de reorganizare va fi aprobat sau nu,clubul tot are nevoie de bani...

Hai Rapid!

ticutroya
ticutroya  •  29 Martie 2014, 15:21
Postat de bridge_too_far pe 29 Martie 2014, 13:58

Donati fiecare cate un sac de seminte , jgheaburi si cazane si se rezolva .

O donam pe m,a,t,a cu zgaibaracele in sus !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează