FOTBAL  »  LIGA 2  »  SCANDAL LA SPORTUL

Daniel Novac a decis să nu mai vină la antrenamente: "Nu mai suport umilinţa!"

Daniel Novac (stînga) a fost introdus în teren deşi nu s-a antrenat timp de patru luni // Foto: Ştefan Constantin
Daniel Novac (stînga) a fost introdus în teren deşi nu s-a antrenat timp de patru luni // Foto: Ştefan Constantin

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 martie 2013 18:42

Fotbalistul povesteşte cum a fost introdus în echipa pentru meciul cu Dinamo II, ce "program" de antrenament urma să aibă echipa de azi înainte şi ce datorii are de recuperat de la Şiman.

În premieră pe 2013, Sportul a disputat o partidă în Liga B. 0-4 cu Dinamo II, cu 16 juniori republicani în lot, dar şi doi fotbalişti aflaţi în conflict cu Vasile Şiman. Unul dintre ei, Daniel Novac, introdus pe foaie ca portar de rezervă! "Nu înţeleg de ce, alături de Cioranu, am fost aleşi din toţi cei 15.

Noul antrenor, Ionuţ Voicu, nici nu ne cunoştea! Întreba pe toată lumea pe ce post joacă. După meci, l-am întrebat ce facem de azi. «Ce-aţi făcut şi pînă acum!». I-am răspuns că n-am făcut nimic. Ne-a spus «Faceţi nimic în continuare!»", a izbucnit Novac.

Datorie de 24.000 de euro
Novac poate scăpa azi definitiv de calvar: e declarat liber, rămîne jucător al Sportului doar dacă Şiman face recurs. "Nu mai suport umilinţa. Sînt decis să nu mai vin la antrenamente şi meciuri. Am nuntă anul ăsta. Mi-o dă peste cap! Ultima rată la maşină nu o pot plăti, o să mi-o ia. Are datorie 24.000 de euro faţă de mine. Măcar să fiu declarat liber, să îmi caut o altă echipă", a conchis fotbalistul.

"Vin bani de la Monte Carlo!"
Gazeta Sporturilor de duminică a prezentat incidentele incredibile de la partida Dinamo II - Sportul. Noul antrenor al echipei, Ionuţ Voicu, le-a promis jucătorilor că marţi "vine investitor nou, cu bani de la Monte Carlo!". 13 din cei 15 fotbalişti nu au fost consideraţi apţi şi au văzut partida din tribună.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
rarescipri
rarescipri  •  18 Martie 2013, 11:02

Siman la brutarie . Nu de alta , dar sa aiba si Mitica o mana de ajutor in plus .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează