FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - CORVINUL 0-1

VIDEO Oprița, după eșecul Stelei în Ghencea: „Dacă conducerea are probleme, să-mi ceară să plec!”

Daniel Oprița
Daniel Oprița

Articol de , , - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 21:20 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 21:54

Daniel Oprița (42 de ani), antrenorul de la CSA Steaua, a comentat înfrângerea cu Corvinul Hunedoara, 0-1, în urma căreia „militarii” ar putea coborî sub locurile de play-off.

În ultima etapă de Liga 2 din acest an, CSA Steaua a fost învinsă pe teren propriu, 0-1 cu Corvinul, gol Marius Lupu în minutul 48.

Detaliul neștiut, scos la iveală de Victor Hănescu, despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când mă antrenam în Franța”
FRANȚA
Detaliul neștiut, scos la iveală de Victor Hănescu, despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când mă antrenam în Franța”

„Militarii” rămân pentru moment pe locul 6, de play-off, dar ar putea fi depășiți până la finalul etapei de Ceahlăul, Viitorul Tg. Jiu și una dintre Chindia și Concordia, în funcție de rezultatul din meciul direct.

La finalul meciului, Daniel Oprița, antrenorul Stelei, s-a declarat dezamăgit, s-a plâns de lipsa de soluții în lot și a afirmat că lupta pentru accederea în play-off va fi „mai grea”.

VIDEO. Daniel Oprița, după CSA Steaua - Corvinul: „Naivi. Trebuia să câștigăm”

„Am încercat, ăsta este fotbalul. Astăzi nu trebuia să pierdem, trebuia să câștigăm ca să avem șanse mari și să păstrăm locul de play-off. Luptăm în continuare, va fi mai greu, dar avem speranțe. Mai sunt 4 meciuri și eu zic că avem puterea să le câștigăm.

Ce să le spun jucătorilor? Nu am vorbit foarte mult. Le-am spus să mergem mai departe, dar e păcat pentru meciul ăsta, trebuia să obținem cel puțin un punct. Am fost naivi, am făcut o greșeală, i-am lăsat să centreze, și portarul a ieșit puțin greșit și am luat gol. Pe final chiar am avut ocazii mari, puteam egala. Dar și ei puteau să mai marcheze.

E normal, când ești condus trebuie să riști. Am lăsat spații, iar Corvinul pleacă foarte bine pe contraatac. Este o echipă cu fotbaliști muncitori. Trebuie să-l felicităm pe Maxim, face o treabă foarte bună. Asta este, trebuie să fim fair-play, am pierdut...

Este greu, trebuie să improvizez pe unele poziții. Ne-au lipsit doi jucători la meciul ăsta, Mancuso lipsește o perioadă mai lungă, Sierra a fost suspendat. Ați văzut, am făcut doar 3 schimbări, n-am mai avut jucători de atac și s-a văzut subțirimea lotului, se vede în astfel de momente.

Dar nu trebuie să ne plângem, trebuia să rezolvăm meciul ăsta, pentru că era ultimul. Trebuia să fim mai atenți”, a afirmat Oprița la flash-interviu, la DigiSport.

Daniel Oprița: „Demisia? Nu trebuie să o ceară nimeni, în vară mi se termină contractul”

Ulterior, la conferința de presă, Oprița a fost întrebat dacă ratarea obiectivului, accederea în play-off, i-ar provoca demiterea. Pe deasupra, a cerut întăriri.

„În vară mi se termină contractul, nu trebuie să-mi ceară nimeni demisia. Dacă vor, pot să-mi ceară acum să plec, dacă există o problemă. Eu am încredere că vom prinde play-off-ul, doar că avem de așteptat, plecăm în vacanță cu înfrângerea asta.

Dacă am fi câștigat aș fi fost liniștit, acum am gândurile astea... Dacă mergem în continuare, trebuie să întăresc echipa. Numeric nu stăm bine, trebuie să mai aducem jucători. O să vorbesc cu conducerea unde mai avem nevoie de jucători și dacă se poate să aducem. Acum, ca să facem loc, trebuie să mai și plece...”, a spus antrenorul Stelei.

VIDEO Florin Maxim, declarații după CSA Steaua - Corvinul 0-1

Mai multe știri din Liga 2:

Mesaj-manifest afișat la clubul de tradiție: „Mai plăteai incompetența?”
ETAPA 15
Mesaj-manifest afișat la clubul de tradiție: „Mai plăteai incompetența?”
Apel către fani făcut de Ceahlăul » Cum încearcă să evite falimentul
CEAHLĂUL
Apel către fani făcut de Ceahlăul » Cum încearcă să evite falimentul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
istet10
istet10  •  30 Noiembrie 2023, 23:56

Zi libera. Seara. Si tot nu au ocupat o peluza. In ce hal au adus numele Steaua.

19sevilla86
19sevilla86  •  30 Noiembrie 2023, 21:29

E i rusine incomensurabila, inegalabila ca doar in România mai exista in UE, democrație și sec.XXI: - armata și militia in sportul profesionist - cazarmi sportive bolsevice CSA și CS Dinamo - echipe militare in competiții profesioniste - stadioane și meciuri in incinta unor unități militare - galerie de cazarma! Pana când aceste anomalii ale trecutului totalitar vor mai fi menținute exclusiv in România? -

Maradonatu
Maradonatu  •  30 Noiembrie 2023, 21:28

Du-te, Oprița! Ai nume predestinat pentru eșec. Dați-ne echipa înapoi! Asta nu e Steaua! Steaua e o echipă în fața căreia lumea are respect!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează