FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA - CSIKSZEREDA 1-0

VIDEO Daniel Oprița, dorit de rivala care se desparte mâine de antrenor: „Mă bucur că se interesează de mine!”

CSA Steaua a învins-o pe Csikszereda, scor 1-0, în runda cu numărul 13 din Liga 2. Daniel Oprița, antrenorul „militarilor, a comentat posibilitatea unei mutări la Chindia Târgoviște. +8   FOTO
CSA Steaua a învins-o pe Csikszereda, scor 1-0, în runda cu numărul 13 din Liga 2. Daniel Oprița, antrenorul „militarilor, a comentat posibilitatea unei mutări la Chindia Târgoviște.

Articol de , - Publicat luni, 13 noiembrie 2023 20:26 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 20:46

CSA Steaua a învins-o pe Csikszereda, scor 1-0, în runda cu numărul 13 din Liga 2. Daniel Oprița, antrenorul „militarilor”, a comentat posibilitatea unei mutări la Chindia Târgoviște. 

Daniel Oprița este nemulțumit de faptul că Steaua nu are drept de promovare. Din informațiile Gazetei, Vasile Miriuță va rezilia marți contractul cu Chindia Târgoviște, iar antrenorul „militarilor” se află în fruntea listei de înlocuitori. 

Transformarea ULUITOARE a lui Gheorghe Ștefan, fostul finanțator al Ceahlăului » Cum arată la 70 de ani: „Sunt doar un bunic fericit!”
APARIȚIE
Transformarea ULUITOARE a lui Gheorghe Ștefan, fostul finanțator al Ceahlăului » Cum arată la 70 de ani: „Sunt doar un bunic fericit!”

Daniel Oprița: „Nu știu ce va fi mai departe”

Oprița a comentat informația în conferința de la finalul partidei cu Csikszereda. Despre oferta de la Chindia a scris și Fanatik.

Nu știu, nu am discutat. Mă bucur dacă se interesează de mine. E normal, oricine se bucură când e interesant pentru alte cluburi. Eu am contract aici până la vară cel puțin. Vom vedea ce se întâmplă și până în iarnă, mai avem câteva meciuri. Probabil vom trage linie și vom vedea ce se întâmplă. Nu știu ce va fi mai departe. Vom vedea. E normal ca la jumătatea sezonului să facem o analiză și să vedem ce va fi
- Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

Chindia Târgoviște are drept de promovare, dar ocupă în acest moment locul 10, la 3 puncte de top 6. Clubul are probleme financiare. Fotbaliștii au primit astăzi avansul de salariu pentru luna noiembrie, deși în octombrie nu au încasat nimic și există restanțe inclusiv din septembrie.

VIDEO. Daniel Oprița, după victoria cu Csikszereda: „Sunt bucuros pentru jocul făcut, sunt mulțumit că nu mai primim goluri”

„Erau importante cele 3 puncte, victoria e meritată. Era păcat să nu câștigăm, la cum s-au desfășurat lucrurile. E greu când nu marchezi la primele ocazii. Altfel era jocul, se deschideau și ei. Eu sunt bucuros, îmi felicit elevii. Zic că am făcut un meci bun, e al treilea meci la rând în care nu primim gol.

Au fost multe schimbări în echipă, formațiile care au mers pe omogenitate, Corvinul, Șelimbăr sau Slobozia merg bine. Așa am fost și noi anul trecut. Contează grupul, vestiarul. Am avut și ghinion în anumite meciuri.

Chipirliu e un jucător indispensabil la momentul acesta. Sâmbătă are botezul copilului, trebuie să mergem toți. Vorba unui secund, ne-am mobilat apartamentul cu golurile lui. Nu știu dacă pică bine pauza naționalei. Băieții sunt conștienți că fiecare meci trebuie tratat ca o finală de acum”, a spus Daniel Oprița într-o conferință de presă. 

CSA Steaua, la un punct de play-off. Clasamentul din Liga 2

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Trofeul de la Campionatul Mondial de Minifotbal prezentat fanilor » Adus în Ghencea, la CSA Steaua - Csikszereda
MINIFOTBAL
Trofeul de la Campionatul Mondial de Minifotbal prezentat fanilor » Adus în Ghencea, la CSA Steaua - Csikszereda
Talpan, propunere-șoc pentru CSA Steaua: Dumitru Dragomir, șef la secția de fotbal
CSA STEAUA
Talpan, propunere-șoc pentru CSA Steaua: Dumitru Dragomir, șef la secția de fotbal

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Yuri_macel
Yuri_macel  •  13 Noiembrie 2023, 22:48

Nu pleca Bobina. Cei 14 suporteri care au fost azi la meci te roaga sa ramai

Vezi toate comentariile (1)
Comentează