FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA - CSIKSZEREDA 1-0

Daniel Oprița și Ștefan Iovan așteptau mai mulți fani la Steaua - Csikszereda: „Sunt puțini, am văzut”

Steaua a învins-o pe Csikszereda, scor 1-0, la debutul în Liga 2. Daniel Oprița (39 de ani) nu a fost pe deplin mulțumit de prestația elevilor săi. +13   FOTO
Steaua a învins-o pe Csikszereda, scor 1-0, la debutul în Liga 2. Daniel Oprița (39 de ani) nu a fost pe deplin mulțumit de prestația elevilor săi.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 august 2021 23:11 / Actualizat miercuri, 04 august 2021 23:26

Steaua a învins-o pe Csikszereda, scor 1-0, la debutul în Liga 2. Daniel Oprița (39 de ani) nu a fost pe deplin mulțumit de prestația elevilor săi. 

Daniel Oprița crede că jucătorii săi au nevoie de mai multe meciuri de acomodare cu Liga 2 și cere ajutorul fanilor. 

Daniel Oprița, după Steaua - Csikszereda 1-0

„Este început de campionat, jucătorii trebuie să se obișnuiască cu Liga 2. Mulți au luat-o de jos, trebuie să se obișnuiască cu ritmul partidelor. Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru că au fost alături de noi, chiar și în momentele grele.

Csikszereda este o echipă matură, au avut și ei ocazii, dar norocul a fost de partea noastră. Un egal cred că ar fi fost echitabil. Sunt mulțumit de atitudinea noastră, astăzi am câștigat prin dăruire și prin suportul fanilor. Puteau să vină mai mulți suporteri, dar mulți sunt plecați la mare în această perioadă de concedii. Nu mi s-a părut că au exagerat în timpul meciului, pe vremea mea era mai rău”, a spus Daniel Oprița. 

Sunt puțini, am văzut și eu acest lucru. Jocul bun aduce oamenii în tribune. Am încredere că echipa va face pașii normal. Venim din C, e primul joc, dar maturitatea și experiența vor fi din ce în ce mai bune.
- Ștefan Iovan

3.726 de spectatoriau asistat la meciul dintre Steaua și Csikszereda

Scandări anti-maghiare la Steaua - Csikszereda

Suporterii au aprins torțe și petarde încă din primele minute ale partidei. Crainicul arenei le-a cerut în repetate rânduri să înceteze, dar fără succes. În minutul 4, arbitrul a întrerupt meciul timp de câteva secunde, din cauza vizibilității scăzute.

Odată terminat arsenalul pirotehnic, ultrașii au comis un derapaj și mai grav. În minutul 21, cântecele anti-maghiare au putut fi auzite clar și pe transmisiunea live. Crainicul stadionului a fost nevoie să intervină din nou, de data asta pe un nou imperativ: „Vă rugăm să încetați cu scandările xenofobe! Clubul ar putea avea de suferit”.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Contact dur cu Liga 2 pentru căpitanul Stelei: „Am slăbit 4-5 kg astăzi”

Moment impresionant pe Ghencea » Ana Maria Popescu a fost ovaționată înainte de Steaua - Csikszereda

VIDEO CSA Steaua a anunțat sponsorii pentru noul sezon de Liga 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
zagna
zagna  •  05 August 2021, 17:38

Câți sa vina dacă se ocupa Motatei de organizare ? Fane, cu sifon ca e cald …

robotzel
robotzel  •  05 August 2021, 13:36
Postat de ucluj2011 pe 05 August 2021, 06:41

Daniel Oprița: "Nu mi s-a părut că au exagerat în timpul meciului, pe vremea mea era mai rău”. Acest "mai rău" vrea să însemne de fapt MULT MAI BINE și are dreptate Dl. Oproța , dar pe vremea aia (și înaine de vremea aia... și cu MULT înainte de vremea aia) erau suporteri adevărați nu *** fascistă)!!! Acum dacă strigi 2-3 măscări (sau lucruri ADEVĂRATE dar care nu convin unor ***) și aprinzi 5 torțe , este mare deranj și se strofoacă unii de mama focului... de obicei aceeași care fac lucruri INFINIT mai grave... cu ADEVĂRAT grave împotriva omenirii , a școlilor , a sistemului de sănătate și în general a VIEȚII oamenilor așa cum o știm de mii de ani și asta doar ca să-și impună ideologia lor dementă. Nu vreau să intru în amănunte că nu mai termin nici până la Crăciun!!!

esti ***. acele doua-trei mascarii sa le auda copilul tau daca ti se pare ca la meciuri poti sa mai duci un copil. acum 35 de ani puteai sa il duci pentru ca suporterii cantau. acum il duci sa injure ca la usa cortului. eu unul sincer sa fiu pentru orice injuratura in public as daca inchisoare cu executare. nu este normal sa fim un popor de needucati. pe de alta parte lozincile fasciste de aseara sunt tot un lucru de prost gust si comportament grobian si care trebuie platit cumva. nu de statul roman deci nu de club pentru ca aia sunt banii nostri ai tuturor. acea amenda care o sa apara trebuie platita de cei ca tine care considera ca a fost un comportament normal. sa fie platita de peluza sud care este plina de intelectuali care injura.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

planetfun
planetfun  •  05 August 2021, 13:31
Postat de tristan pe 05 August 2021, 10:17

incredibil cat esti de plin de venin,..nu exista fraza enuntata de tine pe aici fara sa faci prost pe unul sau altul..sa jignesti in stanga sau dreapta...ti am vazut tovarasii cum s au manifestat aseara la meci in tribune..esti mandru de ei?aia is toti civilizati si inteligenti..?ca nu exista fraza enuntata de tine in care sa nu folosesti cuvantul "pr.o.st" sau "fcesebist"...cat venin ai in tine...pun pariu ca nu esti asa curajos de unul singur "face to face" cu oricare de aici.....aia cu adevarat periculosi nu au gura mare ca tine...

L-am vazut, pe toti ii face prosti.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează