FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

VIDEO Daniel Pancu anunță revoluția la Rapid: „Au fost ultimele minute în tricoul Rapidului pentru ei”

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 16:32

Daniel Pancu (42 de ani) a anunțat că va da afară câțiva jucători de la Rapid, după eșecul cu Turris Turnu Măgurele, scor 1-3, în etapa a treia din Liga 2.  

  • Meciul dintre Rapid și ASU Poli Timișoara va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, liveSCORE pe GSP.RO și transmis de Look Plus, TV DigiSport 1, TV Telekom Sport 1.

Vor fi schimbări cu siguranţă. Un număr de jucători s-ar putea să fi fost la ultimele minute sau secunde în tricoul Rapidului. Vorbesc o lună, două, trei, şase, dacă văd că nu înţelegi e timpul să ne despărţim. Vor veni 3 jucători şi ne vom despărţi de vreo 4-5 pentru că şi ieri am avut 31 de jucători la antrenament.  

Nu jucăm în cupele europene, o să fie două etape intermediare, au trecut 3, mai sunt 16 meciuri de campionat, eu zic că undeva la 25 de jucători ne descurcăm. Şansă au avut toţi. De acum încolo vor avea din ce în ce mai puţine pentru că presiunea se transferă asupra mea”, a spus Daniel Pancu.

VEZI ȘI:

Declarații șocante ale lui Cristi Vlad, fostul președinte de la Petrolul Ploiești: „A ajuns să îmi spună copilul «Tati, ești o mizerie»”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
miki123
miki123  •  24 August 2019, 06:20
Postat de jack_the_stripper pe 23 August 2019, 18:37

Ptiu, ce m-am speriat! Credeam că se desființează iar Rapidul... Dar n-ar fi nimic, că ar apărea altele. Primăria veghează și fanii-s gata să sară în barca următoare.

Băi jekie, saltimbanci ca tine mai găsești doar in cimitirul ghencea și cartierul becaliot din pipera!!! Lasă-ne că ești penibil!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  23 August 2019, 23:58

Am mai zis si o repet pentru voi si ziaristii care va vor in LIga 1 : faceti lobby pentru 18 ECHIPE IN LIGA 1 ! Doar asa aveti sanse sa reveniti si sa revigorati fotbalul romanesc impreuna cu alte echipe !!! In rest doar aranjamente si 14 echipe sunt mai usor de stapanit !

deusdat
deusdat  •  23 August 2019, 21:52

Arde-i, Pancone, că s-a îngroșat slănina pe ei!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează