FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI TIMIŞOARA

Daniel Stanciu la Radio.GSP.RO: "S-a închis taraba la Timişoara, vom termina turul cu acest lot"

Daniel Stanciu
Daniel Stanciu

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 23 august 2011 22:00

Team-managerul Politehnicii Timişoara, Daniel Stanciu, a vorbit în direct la Radio GSP despre situaţia plecărilor de la echipa bănăţeană. Acetsa a infirmat posibilele transferuri ale lui Luchin şi Goga la Dinamo, spunînd că pînă iarnă lotul timişorean va rămîne intact.

"Trebuie să o luăm de la capăt, să ne dăm seama unde sîntem şi să jucăm la Reşiţa, la Slatina şi pe alte terenuri pe care, înainte, nu aveam răbdare nici să le citim numele.

În principiu, 99,9% lotul cu care am început acest sezon vom termina şi turul. Ofertele pe care le-am avut nu au fost pe placul nostru. În acest moment, s-a închis taraba la Timişoara. Am fost în discuţii pentru un portar italian care trecuse şi pe la Inter, pe la echipa de tineret a clubului, dar nu l-am transferat", a spus Daniel Stanciu la Radio GSP.

Declaraţia lui Stanciu vine după ce Gazeta a scris că Luchin şi Goga vor fi primele transferuri ale lui Dinamo dacă formaţia alb-roşie se va califica în grupele Europa League. CITEŞTE ARTICOLUL AICI!

"Borcea este înnebunit după Luchin şi Goga, îi vrea neapărat pentru a întări apărarea şi linia de mijloc", a spus unul dintre apropiaţii boss-ului dinamovist.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
voineah
voineah  •  25 August 2011, 00:05

Va luati dupa presa :)) Ce sa caute Luchin la Vaslui ar face un imens pas inapoi :)

bluevibess
bluevibess  •  24 August 2011, 09:39

Ba eu nu va inteleg,la ce intrati toti non-polistii sa comenteze aici pe sectiunea dedicata Politehnicii Timisoara?Frate comentati la echipele voastre,nu la noi !

coszmin
coszmin  •  23 August 2011, 23:50

eu nu mai cred nimic din ce spun oamenii de onoare din fotbalul romanesc.asa ca e posibil orice,desi daca Goga are salariul care scrie in ziare ca il are ,sansele ca el sa vina la Dinamo sunt sub 0%.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close