FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

DDB, ofertă pentru acțiunile lui Dinamo » Ce răspuns a dat Dorin Șerdean

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 decembrie 2022 19:59 / Actualizat sambata, 24 decembrie 2022 13:13

Eduard Ziriakus-Galan, președintele DDB, a dezvăluit că fanii i-au făcut o ofertă lui Dorin Șerdean, dar acesta nu a dat niciun răspuns.

Dorin Șerdean, cel care deține 72% din acțiunile lui Dinamo prin societatea Lotus Perfect Products SRL, are pe masă o oferă din partea suporterilor. 

Stadionul Dinamo va avea dotări impresionate » Cum arată proiectul arenei din „Ștefan cel Mare”
STADION DINAMO
Stadionul Dinamo va avea dotări impresionate » Cum arată proiectul arenei din „Ștefan cel Mare”

DDB, ofertă pentru acțiunile lui Dinamo

„Noi așteptăm din 7 septembrie un răspuns de la el. Șerdean a spus că DDB nu i-a făcut nicio ofertă până acum. Dar noi așteptăm un răspuns. 

I-am făcut o ofertă de 250.000 de euro, cash. Îi dăm 100.000 de euro la semnătură, 100.000 de euro la finalului anului și 50.000 de euro la finalul sezonului. Era o ofertă pentru a ceda o parte din acțiuni, el rămânea cu 20% din acțiuni. El a spus «Mă gândesc». 

Este cea mai bună ofertă pe care a avut-o pe masă.

El e proprietarul clubului. A fost mereu. Noi vrem să salvăm clubul din ghearele celor care vor să-o omoare. El nu va mai putea conduce niciodată clubul. Cum ar putea să mai conducă? Să vină cu o dovadă cu care să arate ce a făcut în ultimii doi ani. El e acționarul majoritar și poate face ce vrea. Poate chiar să vină cu bani. Atât cât are, chiar și 10 lei”, a spus  Eduard Ziriakus-Galan la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

VIDEO Ovidiu Burcă, mesaj de sărbători pentru suporterii dinamoviști: „Sper să fim mai mulți”

Citește și: 

Dorin Șerdean a evitat întrebarea primită în direct de la Narcis Răducan, dar n-a scăpat » Ceață în jurul planurilor de viitor de la Dinamo

Dinamo e bună de plată » Suma pe care trebuie să o primească Rednic după ce a câștigat la apel

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
Miticuta
Miticuta  •  27 Decembrie 2022, 16:03

Deci ! Aceasta grupare trebuie distrusa rapid si fara remuscari. Cineva !!!! Care o fi sa porneasca de la zero cu alta echipă Dinamo, cum i-o gasi un nume care sa includa Dinamo. Sa porneasca de la zero, Sa investeasca , sa invite toti marii fotbalisti intr un asa zis cerc al vedetelor, care sa fie prezent mereu pe stadion si in viata clubului de fotbal. Si lumea usor usor o sa li se alature. Fara istoric cumpărat, fara Hâldan, fara nimic. Inchiriaza si ,,pielea ursului din padure" adica noul stadion si sa vezi fericire. Iar Serdean si ceilalti criminali care au ingropat Dinamo sa se arunce in Dunare ! Amin !

istet10
istet10  •  26 Decembrie 2022, 21:15
Postat de Zazu pe 24 Decembrie 2022, 08:01

Ești generația analfabeților funcționali? Consulă dex explicativ!

Prostalaule, verifica opinia Academiei.

therealreddog33
therealreddog33  •  24 Decembrie 2022, 15:14
Postat de gabistefura pe 24 Decembrie 2022, 13:15

Păi eu cred că în spatele mârșavului de serdean mai este cineva!! Este cineva care vrea distrus acest club!! Va fi ffff greu să se redreseze pt că sunt prea mulți hoți……

Da, ai dreptate! DîDîbî e în spatele la ce inseamna distrugerea clubului. Exact ce a "reusit" Corsicanu la Rapid va "reuși" Bucurică: falimentul lui Dinamo. Doar ca spre deosebire de Corsicanu, Bucurică bagă și bani în propriul buzunar. Asta se întâmplă când clubul ajunge pe mâna unor persoane cu cazier, care au absolvit la școală cu doua clase mai mult ca trenul...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează