FOTBAL  »  LIGA 2  »  JUNIORI

De elita

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2007 00:00

Doi pusti de la scoala de Fotbal Ardealul din Cluj au semnat angajamente in Portugalia. Cosmin Radut (17 ani, mijlocas) a semnat cu Sporting si a evoluat intr-un meci amical intre echipa de tineret a lusitanilor si cea
a lui Manchester United. Vlad Chiriches (18 ani, fundas central) a parafat o intelegere cu Benfica Lisabona, in vreme ce Bogdan Dinu (17 ani, portar) si Alexandru Maxim (17 ani, mijlocas central) au semnat cu Espanyol Barcelona. Dinu si Maxim au fost declarati cel mai bun portar, respectiv cel mai tehnic jucator la o competitie rezervata juniorilor, desfasurata in Peninsula. (Marius Tuhut)

LIGA A II-A UNIREA ALBA IULIA
“Presiune”
Atacantul Andrei Zagrean crede ca meciul de la Turnu Severin este vital pentru echipa sa. “Trebuie sa dovedim ca intr-adevar avem forta sa atacam promovarea, desi ne asteapta un meci foarte dificil. Sintem constienti de presiunea existenta, dar n-avem voie sa ne plingem, daca vrem performanta”, a spus Zagrean, cel care la meciul de la Caracal a fost urmarit de reprezentanti ai Universitatii Craiova. (Dan Henegar -
Alba Iulia)

LIGA A III-A OLIMPIA
Cutremur
Olimpia Satu Mare joaca azi in derbyul cu FC Baia Mare, o partida ce se anunta deosebit de incinsa, data fiind rivalitatea istorica dintre cele doua combatante. “Baietii sint cam obositi si ma tem de acest meci, mai ales ca Fabian a jucat la noi anul trecut si ne cunoaste bine”, a declarat antrenorul lui FC Baia Mare, Emil Kemenes. De cealalta parte, Olimpia risca neprogramarea in campionat daca nu plateste o restanta veche de 4 ani, 5.000 de euro catre fostul jucator Hornyak. (Florin Muresan - Satu Mare)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează