FOTBAL  »  LIGA 2  »  REACȚIE

Declarații dure ale unui președinte de club din România: "Arbitrii iau bănuții și pleacă"

Articol de - Publicat duminica, 20 martie 2016 12:35

ACS Berceni a terminat la egalitate, 2-2, cu CS Baloteşti, pe teren propriu, depărtându-se de zona locurilor de play- off. Dur cu jucătorii săi, care au irosit în ultimele două jocuri de acasă patru puncte, Ştefan Stana, preşedintele clubului din Berceni, a fost deranjat şi de prestaţia brigăzii care a condus meciul.

"Este foarte adevărat că îşi cam fac de cap şi arbitrii. Am avut penalty clar la 2-1. L-am întrebat pe arbitru la sfârşitul jocului ce a fost acolo şi i-am spus că dacă a fost simulare trebuia să dea şi cartonaş galben.

Sunt promovaţi cum sunt promovaţi… Prestează prost, prestează bine, ei iau bănuţii şi pleacă. Iar noi rămânem fără serviciu. Pentru asta s-au şi făcut arbitri. Nu ştiu cine şi cum face delegările la meciurile astea.

Eu mă bat cu Bacău la locul şase şi mie îmi trimite arbitru de la Bacău. Ăştia nu spun nimic, lucrează în ilegalitate ca Partidul Comunist. Spun că nu le da voie UEFA să vorbească…

Am şi eu nişte ani în teren, îmi dau seama când se greşeşte fără intenţie… Mai rămâne să ne unim toţi, să ne facem bagajele şi să plecăm acasă… Să-i lăsam pe ăştia s-o arbitreze pe mă-sa în sufragerie!”, a declarat Stefan Stana la Sport Total FM.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cris4co
cris4co  •  20 Martie 2016, 18:23

scutura si matale punguta...

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  20 Martie 2016, 13:39

BV .. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează