FOTBAL  »  LIGA 2  »  GLORIA BUZĂU

Declarații şocante ale antrenorului unui club anchetat de pariuri: "În vară am dat afară 6 boschetari care aveau conturi"

Articol de - Publicat duminica, 06 martie 2016 10:30

Gloria Buzău s-a impus aşteptat la Galaţi, în disputa cu Oţelul care a avut loc pe stadionul Dunărea.

"Sincer, am vrut să boicotăm meciul. S-a jucat în nişte condiţii execrabile de gazon. Parcă eram pe Lună!", a spus "Vioară" la finalul partidei la Sport Total FM. Antrenorul Gloriei nu a ocolit nici subiectul pariurilor în care este implicată echipa sa.

"Poate că am greşit că am tăcut în ultima perioadă. Federaţia ne-a spus că jucăm la pariuri sportive, ca de asta nu părăsim Gloria Buzau. Păi, Pălimaru are de luat 500 de milioane de la club, Marcu, 400, am o lista întreagă cu mari datorii către jucători.

În vară noi am dat afară şase boschetari nenorociţi, cu probleme, care au avut conturi la pariuri, iar FRF-ul se foloseşte de ei pentru a lupta împotriva noastră.

Sunt declaraţiile celor şase împotriva declaraţiilor celor care joacă în continuare pentru club. Sunt intrat într-o horă, sunt singur, dar nu pot să plec pentru că am de luat de la club peste 100.000 de euro.

Salariul de 2200 de lei pe lună nu l-am luat de 16 luni, iar în toată această perioada am adus bani de acasa la echipă”, a precizat Viorel. Pentru prima oară de când conduce Gloria, buzoienii au efectuat deplasarea la Galaţi în dimineaţa partidei.

"Jucătorii s-au trezit la 5:30, au servit un sendviş la restaurantul meu şi am plecat la Galaţi. Iată condiţiile în care ne derulăm activitatea", a mai precizat Ion Viorel la Sport Total FM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
lapusneanul
lapusneanul  •  06 Martie 2016, 18:54
Postat de pol1iasi pe 06 Martie 2016, 12:11

Ai tu restaurant ma? Opa...da` cu ce bani l-ai facut ma, ca tu cand erai jucator, erau salarii f mici, deci nu poti sa zici ca l-ai facut cu bani castigati din fotbal...din fotbal da, dar din alta ..."activitate"...probabil..

prostovane, nu stii ca viorel a jucat in germania?

gicapuia
gicapuia  •  06 Martie 2016, 16:14

Milosule!

pol1iasi
pol1iasi  •  06 Martie 2016, 12:11

Ai tu restaurant ma? Opa...da` cu ce bani l-ai facut ma, ca tu cand erai jucator, erau salarii f mici, deci nu poti sa zici ca l-ai facut cu bani castigati din fotbal...din fotbal da, dar din alta ..."activitate"...probabil..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează