FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL - POLI IAȘI

Delia încinge atmosfera la derby-ul Moldovei » Lansează hitul despre Oțelul pe arena fostei campioane!

foto: Instagram @ Delia +6   FOTO
foto: Instagram @ Delia

Articol de - Publicat sambata, 06 august 2022 09:40 / Actualizat sambata, 06 august 2022 10:27

Derby-ul Moldovei, Oțelul Galați - Poli Iași, se va disputa cu casa închisă. Celebra cântăreață Delia (40 de ani) își va lansa și pe arena din Galați hitul „OTZL GLTZ”.

Meciul Oțelul Galați - Poli Iași, azi, ora 11:30, ține capul de afiș al primei etape din Liga a 2-a. Sunt așteptați peste 10.000 de oameni la arenă, iar oficialii clubului au anunțat că au invitat-o în mod special pe Delia, cântăreața care „a rupt” topurile și cluburile disco cu o melodie ce implică numele echipei campioane în 2011, „OTZL GLTZ”.

foto: Instagram @ Delia
foto: Instagram @ Delia
foto: Instagram @ Delia
foto: Instagram @ Delia
foto: Instagram @ Delia
+2 FOTO

Nou-promovați în eșalonul secund, gălățenii au aflat că vor beneficia de sprijinul financiar al combinatului, detaliu ce-i face pe fani să viseze la revenirea pe prima scenă. 

Dorinel Munteanu vs. Claudiu Niculescu, cu Delia invitat special

Ieșenii au avut un mercato bogat, obiectivul este clar promovarea în Liga 1. Se confruntă două nume mari în fotbalul intern, Dorinel Munteanu, respectiv Claudiu Niculescu.

„Nu avem decât varianta victoriei, pentru că suntem obligați să câștigăm acest joc, să facem oamenii fericiți, să continuăm jocurile bune de pe teren propriu. Acum, totul depinde de noi, de cei ce suntem în jurul echipei, de fotbaliștii care intră pe teren. 

Chiar dacă presiunea este mare asupra jucătorilor noștri, sper că i-am făcut să înțeleagă că dacă randamentul lor va fi maxim, putem să ne gândim la victorie”, a declarat Munteanu.

Claudiu Niculescu: „Presiunea e un privilegiu”

Niculescu a mărturisit că numără orele până la startul confruntării: „Va fi o greșeală să tratăm acest meci ca și cum am juca cu o nou-promovată. Jucăm împotriva unei formații bine organizate, construită după chipul și asemănarea lui Dorinel, o echipă luptătoare, așa cum a fost el ca jucător. 

M-ar interesa mai puțin spectacolul, ci punctele. Presiune oricum era la Iași, iar presiunea este un privilegiu. Inclusiv în vestiar s-a transmis, în special celor noi, că dacă încă nu știu ce înseamnă Politehnica Iași, să-și dea seama cât mai repede. 

Pe hârtie părem că suntem favoriți la promovare, dar aș prefera să nu ne considerăm așa, ci să fim umili, modești, să băgăm privirea în pământ și la muncă!”

Trebuie să începem campionatul tare, în forță, să adunăm cât mai multe puncte posibil, repede. Eu îmi doresc ca în luna decembrie să fim matematic în play-off sau în cel mai rău caz la unul-două puncte distanță.

- Claudiu Niculescu, antrenor Poli Iași

Mai multe știri din Liga 2: 

Noul căpitan al lui Dinamo, numit la cererea lui Burcă: „Mister a decis, nu pot decât să fiu mândru” + „Nu regret alegerile pe care le-am făcut”

Bogdan Argeș Vintilă a semnat cu un club din liga secundă! Ce funcție ocupă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
Dark_Angel
Dark_Angel  •  06 August 2022, 13:42

Băi, da urâtă melodie au putut să mai facă. sigur vor rupe topurile cu ea la ***. iniţiativa este una bună, toate echipele importante ar trebui să aibă melodia lor simbol care să răsune pe stadion la meciurile lor, dar asta este o mare porcărie de melodie. Ştiu că cuvântul Galaţi rimează cu celălalt cuvânt, şi anume Carpaţi, dar unde este logica că nu o văd. Galaţiul nu este nici măcar la doi paşi de Carpaţi. Cum poţi să afirmi în melodie că oţelu galaţi e cea mai tare echipă din Carpaţi când Galaţiul nu este situat nici măcar la Curbura Carpaţilor. Poţi afirma asta de Buzău de exemplu, în niciun caz de galaţi. şi ritmul melodiei....aşa praf. când am văzut-o pe Delia la început îmi ziceam: Uau, ce melodie rock şi super tare a scos pt Oţelul, dar după ce am ascultat-o, pot spune personal că e o bătaie de joc. Nici nu ştiu ce gen de melodie e, manea!???!! În fine.... pe scurt, melodia e o mare minciună!! ascultaţi versurile şi convingeţi-vă singuri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează