FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A II-A - MURESUL DEVA - GAZ METAN 2-3

Delir

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2007 00:00

In lupta directa pentru un loc in fata, Deva si Mediasul au facut ieri spectacol.

Muresul a deschis scorul la capatul primei actiuni de atac. Vajda a centrat perfect, iar Bitis a marcat cu o puternica lovitura de cap, care l-a lasat fara replica pe portarul Radu Pop (8). Secondat de gurile de tun Boaru si Prodan, brazilianul Eric a pus presiune pe poarta devenilor, insa mingea expediata de el din 10 metri a sters bara transversala (9). Rahoveanu a retinut sutul puternic expediat de Dudita (34) si a respins salvator torpila lansata de Prodan (40).

Oaspetii si-au materializat dominarea dupa pauza. Hoban a sanctionat lentoarea defensivei devene si indecizia lui Rahoveanu, restabilind egalitatea cu un sut din 8 metri (52). Apoi, Pacurar a trimis peste din 4 metri (55)! Din finalizator, Bitis s-a transformat in servant, iar Lintaru si-a readus echipa in avantaj (60). In timp ce devenii se bucurau, Dudita a echilibrat din nou tabela (61). Lovitura decisiva a fost data de golgeterul Boaru, ajuns la a 13-a reusita stagionala (73). Oaspetii nu au refuzat jocul nici dupa ce au trecut in avantaj. Dudita (78) si Boaru (81), ratind golul desprinderii.

Moldovan, scos vinovat
In prima repriza, fundasul dreapta, Adrian Bud, s-a accidentat, iar, la pauza, a fost inlocuit cu Ioan Moldovan a carui evolutie a fost slaba. La final, tehnicianul l-a criticat pe Moldovan pe seama caruia a pus cea de-a treia infringere consecutiva suferita de Muresul Deva. "Moldovan a facut meciul varza. Din actiunile plecate de pe partea lui am primit cel putin doua goluri", a spus Barbu.

"Cei mai tari"
Ultimul fluier al lui Marius Avram l-a gasit pe antrenorul Mediasului, Cristi Pustai, in culmea fericirii. "stiam ca la Deva vom putea juca fotbal. Tot timpul meciului am crezut ca vom invinge. Echipa a jucat bine dar am avut si sansa", a spus Pustai.  "Mediasul este o echipa puternica. Au o forta de atac fantastica. E cea mai buna echipa pe care am intilnit-o pina acum. In schimb, noi nu mai avem putere sa alergam. Ne-am atins limitele. Nu avem forta si valoare pentru locurile 1-4, cel mai bine ni se potriveste pozitiile 5-8", a apreciat tehnicianul devenilor, Gica Barbu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează