FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEMISIE

Demisii în lanț în Liga a 2-a: "Decizia era luată înainte de meciul de la Afumați"

Remus Steop (în picioare), Orlando Trandu (la dreapta de ”principal”)
Remus Steop (în picioare), Orlando Trandu (la dreapta de ”principal”)

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2017 16:57

Ripensia Timișoara a rămas oficial fără antrenor principal după 13 runde în Liga a II-a. Tehnicianul Remus Steop spune că a luat decizia de a pleca încă dinaintea jocului de la Afumați, pierdut cu 0-2 de roș-galbeni.

După eșecul din weekend nou promovata timișoreană a ajuns pe locul 10 deși a avut un start senzațional de campionat, cu perioade chiar pe prima poziție. Despărțirea s-a oficializat astăzi după o discuție finală între președintele Radu Ienovan și, de-acum, fostul antrenor al Ripensiei.

”Am renunțat înainte de joc. Sunt multe lucruri, nu neapărat rezultatele. Am considerat că e cea mai bună soluție. Nu vreau să spun (n.r. celelalte motive). Vreau să-i felicit pe jucători pentru tot ce au făcut cât am fost antrenor. Pentru rezultatele avute, am avut o relație foarte bună cu președintele Ienovan. Decizia am luat-o încă din cursul săptămânii trecute, am zis să încerc, poate mai reușim ceva. Oricum, indiferent de rezultat decizia era luată”, a declarat Remus Steop.

Întrebat despre subțirimea vizibilă a lotului ripensist, Steop nu a căutat scuze în acest aspect.

”În momentul în care am acceptat în vară, mi-am asumat riscurile. Poate ar trebui și jucătorii să-și asume responsabilități față de anumite lucruri. Nu știu cine vine, nici nu mă interesează”, a mai spus Steop.

Colaboratorul tehnicianului, ”secundul” Oli Trandu, nu mai continuă nici el în ”Ciarda Roșie”. Radu Ienovan, președintele Ripensiei, nu a putut fi contactat până la ora redactării acestui articol.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close