FOTBAL  »  LIGA 2  »  DIDI PRODAN

Dezbateri aprinse la Satu Mare, după moartea lui Didi Prodan » Propunerea de a redenumi stadionul după numele lui Prodan, contestată de un consilier UDMR: "A jucat cum a putut"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 noiembrie 2016 23:38

După decesul lui Daniel Prodan, din data de 16 noiembrie, în Consiliul Județean Satu Mare s-a propus ca stadionul Olimpiei să fie redenumit după numele fostului membru al Generației de Aur.

Inițiativa a fost discutată în ședința de astăzi a CJ Satu Mare, iar majoritatea consilierilor au fost de acord, cu excepția reprezentantului UDMR, Kereskenyi Dandor, care a argumentat că Daniel Prodan nu a fost un fotbalist atât de important, informează TV1 Satu Mare.

"L-am cunoscut personal pe Daniel Prodan și nu era un fotbalist atât de mare cum am auzit chiar aici. Era un fotbalist care a jucat cum a putut. În ceea ce privește capacitățile sale morale și intelectuale, despre asta am putea vorbi foarte mult. Nu cred că ar trebui să inițiem un cult unui nepotrivit", a spus Kereskenyi Dandor.

Acesta a fost contrazis de un alt consilier prezent la ședință, care a adus în discuție modul în care Daniel Prodan a reprezentat Satu Mare și investițiile pe care acesta le-a făcut în ceea ce privește creșterea tinerilor jucători.

"Nu voi fi de acord cu ceea ce spune legat de Daniel Prodan. A fost un fotbalist care ne-a și reprezentat cu cinste, a și făcut invetiție în fotbal, în pepinieră, legată de a crește tineri, de a-i pregăti", a declarat Adrian Ștef.

Daniel Prodan, fost fotbalist al Generației de Aur, a murit pe data de 16 noiembrie în urma unui infarct, la vârsta de 44 de ani.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
haideusicfr
haideusicfr  •  29 Noiembrie 2016, 21:07

Interesant . Eu as fi fost de acord. Mi-ar fi fost rusine sa fiu contra. Nu cred ca faptul ca e ungur a contat.Nu e om.

samp
samp  •  29 Noiembrie 2016, 13:59

*a jucat

samp
samp  •  29 Noiembrie 2016, 13:58
Postat de bakunin pe 29 Noiembrie 2016, 01:04

Problema e ca la kosice Prodan n-a jucat :))))))

problema e ca esti tare prost, pentru ca jucat, http://allworldcup.narod.ru/1994/PROTOCOL/QUALIF/UEFA/G4/CZSVSROM.HTM la fel ca la euro 96...

Vezi toate comentariile (44)
Comentează