FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Dezvăluiri din interiorul clubului Rapid: "Două persoane stau mereu la baza de pregătire"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2016 15:31

Deși a evoluat un an pentru Rapid, între 2015 și 2018, Tomas Josl a rămas cu sufletul alături de Rapid. Jucătorul a urmărit meciul cu Academica Clinceni, câștigat de giuleșteni, scor 2-0, și și-a încurajat pe Facebook.

Jucătorul a postat un mesaj în care spunea că echipa trebuie să câștige azi și că are nevoie neapărată de un nou patron. Fotbalistul a intrat într-o conversație cu un fan, care spunea că Valerii Moraru minte și că nu există nicio persoană care să vrea să cumpere clubul.

"Nu minte. În fiecare zi, două persoane din Germania stau mereu la Pro Rapid și se uită la tot. Dacă patronul clubului nu mințea și făcea lucrurile așa cum le-a făcut, nu ar fi avut probleme cu mine sau cu alți jucători. Eu vreau ce este al meu, pentru a putea avea grijă de familia mea"a fost mesajul lui Josl

Josl și-a reziliat contractul cu Rapid, în iarnă, dar are de primit mai multe salarii de la clubul giuleștean și se pare că revenit la echipă până când își ia banii.

Și Dan Alexa, antrenorul giuleștenilor, spunea în urmă cu câteva zile că anumiți investitori germani sunt interesați de club și că au vizitat baza giuleștenilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează