FOTBAL  »  LIGA 2  »  TURRIS-OLTUL TURNU MĂGURELE

Dezvăluiri incredibile din Teleorman! Cum asigură fiul lui Dragnea bugetul lui Turris Turnu Măgurele: „Mâine vreau să am 2 miliarde pe masă. Nu-i am, vă bag pe toţi unde vă este locul!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 septembrie 2019 16:16

Turris-Oltul Turnu Măgurele, echipa finanțată de Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD, domină Liga 2 cu maximum de puncte din șase meciuri. 

Teleormănenii se gândesc acum la promovare, dar pentru acest lucru au nevoie de bani. Site-ul Liber în Teleorman a explicat cum face rost de bani Valentin Dragnea pentru a-i trimite la echipa din eșalonul secund. 

„În zona Lița și în localitățile din jur, există mai mulți oameni care au pământul în arendă la familia Dragnea, mai precis la fiul lui Liviu Dragnea, care deține compania Nutrelo Group SA, fosta Zooveg 2010 SA, cu sediul în localitatea teleormăneană Lița. Aceste persoane nu au mai primit banii cuveniți de o lungă perioadă de timp și nici produse, potrivit acordului încheiat, de mai bine de o jumătate de lună.

Motivul ar fi, potrivit unora dintre angajații Nutrelo Group SA, acela că fiul lui Dragnea ar avea nevoie de 2 miliarde de lei pentru echipa de fotbal pe care o patronează, echipă pentru care s-a și construit un stadion din bani publici la Turnu Măgurele”, scrie sursa citată. 

Scandal la compania lui Dragnea: „Mâine vreau să am pe masă 2 miliarde”

Mai mult, surse din compania lui Dragnea jr. susțin că la Nutrelo Group chiar a avut loc astăzi un scandal pentru că angajații nu și-au primit drepturile, Valentin Dragnea preferând să folosească banii pentru echipa de fotbal: „Mâine vreau sa am 2 miliarde pe masă, fără prea multă gălăgie. Nu-i am, vă bag pe toți unde vă este locul!” 

„Fiul lui Dragnea vrea mâine 2 miliarde din bancă pentru echipa de fotbal care joacă pe terenul de la Stadionul din Turnu, crezând de cuviință că este mult mai importantă cumpărarea de jucători decât drepturile unor oameni amărâți care așteaptă banii pentru a-și cumpăra lemne pentru iarna. 

Pe acest stadion unde ar avea dreptul să joace mai multe echipe și pe care a pus monopol Familia Dragnea, după cum bine știți, este acum proprietatea lor privată“, susțin sursele Liber în Teleorman. 

Citește și:

LIGA 2, etapa #6, liveSCORE // Turris defilează în B! Urmează Rapid - Viitorul Pandurii + cum arată clasamentul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  09 Septembrie 2019, 08:33

hai BA ! Vrem pe Turis campioni ! Anul asta se pregatesc pentru Cupele Europene ! La ce fotbal avem ....poate cu ei ajungem in grupe !Mentalitate de invingator TATA !

2415224811867289
Jianu Florin  •  08 Septembrie 2019, 09:32

cunosc persoane care au nota de plata intr-o seara intr-un club in Mamaia de 500 de milioane de lei.... 2 miliarde inseamna nimic......alt articol subiectiv......uite eu de exemplu consider ca ***....***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  08 Septembrie 2019, 08:01

:)))) bine boss hahaha

Vezi toate comentariile (50)
Comentează