FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Problemele se țin lanț de Dinamo » Amendă usturătoare pentru incidentele de la barajul cu U Cluj

Dinamo a primit o amendă în valoare 17.063 euro pentru incidentele provocate de fani la dubla cu Universitatea Cluj.
Dinamo a primit o amendă în valoare 17.063 euro pentru incidentele provocate de fani la dubla cu Universitatea Cluj.

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2022 13:53 / Actualizat joi, 09 iunie 2022 14:19

Dinamo a primit o amendă în valoare de aproximativ 17.000 de euro pentru incidentele provocate de fani la „dubla” cu Universitatea Cluj.

Dinamo a retrogradat în liga secundă pentru prima dată de la înființare, iar veștile proaste continuă să curgă pentru formația din „Ștefan cel Mare”. Clubul se află în insolvență, a pierdut aproape toți oamenii de bază, iar acum se vede nevoit să achite și o amendă considerabilă. 

Dinamo, sancționată pentru incidentele de la meciul cu U Cluj

Comisia de Etică și Disciplină din cadrul FRF a sancționat-o pe Dinamo cu două amenzi, în cuantum de 33.750 lei, respectiv 50.625 lei. Prima a fost dictată din cauza comportamentului violent pe care fanii „câinilor” l-au avut în manșa tur a barajului cu U Cluj, în deplasare. Nemulțumiți de eșecul 0-2, ultrașii au rupt mai multe scaune, le-au aruncat spre teren, apoi i-au înjurat și amenințat pe elevii lui Dusan Uhrin. 

Și mai mare este penalitatea pentru evenimentele din „Ștefan cel Mare”, când torțe și rachete de semnalizare au fost trimise spre gazon. După fluierul final, mai mulți oameni din galerie au pătruns pe suprafața de joc. Aceștia au fost opriți la timp de forțele de ordine. Universitatea Cluj a fost și ea sancționată cu 15.000 lei.

Problemele se țin lanț de Dinamo » Amendă usturătoare pentru incidentele de la barajul cu U Cluj
Sancțiunile dictate de Comisia de Disciplină din cadrul FRF

VIDEO MATCHDAY EXPERIENCE » Episodul 1: STADIONUL DINAMO. Locație de top, facilități deloc

Citește și alte știri despre Dinamo:

Ionuț Negoiță, soluție pentru supraviețuirea lui Dinamo: „Ar fi ideal!”

Dinamo vrea să promoveze cu un buget mai mic ca al rivalelor » Câți bani a avut U Cluj în Liga 2 + Ce buget au Poli Iași, Brașov sau Chiajna

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
creeperno807
creeperno807  •  09 Iunie 2022, 22:41

Sa mai zica prostii ca tine burleanu cu noi

custov
custov  •  09 Iunie 2022, 19:28

mai bine la fecesebeeeeein galerie ,ei au sarfe ,tobe ,igsine si multe alte troluri cumparate de jeihejei!!!!!!!!!!!alea nu fac larma!!!!!!!

paolo17
paolo17  •  09 Iunie 2022, 18:49
Postat de Amiralul2022 pe 09 Iunie 2022, 16:19

După tot ce s-a-ntâmplat până acum, și ca tacâmul să fie complet, le mai lipsește și-o depunctare pentru sezonul viitor...

Care sezon viitor? Atât a fost...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează