FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

ANALIZĂ GSP Dinamo e în criză! Capitolul la care trupa lui Burcă e repetentă în acest sezon

Articol de - Publicat marti, 11 octombrie 2022 18:05 / Actualizat marti, 11 octombrie 2022 19:55

Dinamo nu e-n stare să dea mai mult de un gol pe meci în Liga 2, ofensiva este în criză. În plus, Vali Lazăr tot nu prinde lotul și șanse minime să mai joace prea curând. Totuși, antrenoru Ovidiu Burcă îl are din nou la dispoziție pe atacantul Valentin Buhăescu.

Dinamo a înregistrat doar o remiză în deplasarea de la Baia Mare, 1-1. În așteptarea unui meci cu o codașă a clasamentului, sâmbătă, cu Ripensia Timișoara, Ovidiu Burcă are probleme mari în ofensivă. Bănățenii tocmai vin după un succes impunător, 3-1 cu Poli Iași, detaliu ce-a dus la demiterea lui Claudiu Niculescu.

Exceptând un 3-0 în Cupă cu CS Tunari, echipă de Liga 3, în ultimele șase meciuri oficiale Dinamo nu a reușit mai mult de un gol! Iar dacă a primit gol, n-a mai putut riposta, să facă diferența. A fost 1-0 cu Chiajna, 1-2 cu CSA Steaua, 1-2 cu Gloria Buzău, 1-0 cu Viitorul Pandurii, 1-0 cu Slobozia și 1-1 la Baia Mare.

Șefii lui Dinamo au luat în calcul revenirea în „Ștefan cel Mare” » Ce i-a șocat pe „câini”
DINAMO
Șefii lui Dinamo au luat în calcul revenirea în „Ștefan cel Mare” » Ce i-a șocat pe „câini”

Staff-ul tehnic al dinamoviștilor a mai pus la punct faza defensivă, a micșorat numărul erorilor din apărarea, dar în atac e chin! 

În plus, Burcă îi servește în continuare o lecție lui Vali Lazăr, este out de la meciuri după ce l-a enervat pe antrenor. Iar celelalte opțiuni ofensive sunt modeste. Țîră nu a intrat niciun minut la Baia Mare, cu toate că Alexandru Pop a pierdut combustibilul după trei sferturi din meci. La Baia Mare au mai jucat Ghezali, slab, și Borcea, satisfăcător. 

Singura veste pozitivă primită de Burcă a fost că de azi  îl are din nou la dispoziție pe Vasile Buhăescu, care, conform informațiilor GSP, a revenit după accidentare la antrenamentele de la Săftica. 

În privința lui Vali Lazăr, antrenorul a transmis: „Jucătorul e în lot, eu nu reziliez contracte, nu dau afară fotbaliștii! Pe unii mă bazez, pe alții nu".

3 meciuriconsecutive a ratat Buhăescu din cauza accidentării. A adunat 8 partide și un gol în „haită"

2 partidea ratat Lazăr după ce l-a enervat pe Burcă. Strânsese 8 meciuri și un assist în actuala ediție

VIDEO Ionel Dănciulescu: „Dinamo arată foarte bine acum”

Citește și: 

EXCLUSIV Mihai Iosif negocieri avansate pentru revenirea pe bancă! De mâine, la antrenamentele echipei

Se face! Leo Grozavu vine joi să preia echipa: „Pentru acest club aș face o excepție”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
paolo11
paolo11  •  13 Octombrie 2022, 18:50
Postat de Bedyxanul pe 13 Octombrie 2022, 11:20

N-o sa vezi !

Așa ziceați și de Divizia B și uite ca jucați la matineu cu talpan și cu Selimbar...

Bedyxanul
Bedyxanul  •  13 Octombrie 2022, 11:20
Postat de paolo11 pe 12 Octombrie 2022, 05:38

Divizia B, în drum spre C, dacă nu falimenteaza între timp...

N-o sa vezi !

paolo11
paolo11  •  12 Octombrie 2022, 05:38

Divizia B, în drum spre C, dacă nu falimenteaza între timp...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează