FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Ajutor neașteptat primit de Dinamo » Anunțul făcut de Răzvan Zăvăleanu + Ce spune despre planul PCH

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022 12:41 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2022 13:12

Deși Dinamo este în criză de rezultate, clubul alb-roșu a primit o mână de ajutor importantă. 

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a dezvăluit că formația alb-roșie a primit un ajutor financiar, primind o tranșă din transferul lui Deian Sorescu.  Jucătorul român a fost cumpărat de polonezii de la Rakow, contra sumei de 600.000 de euro, plus bonusuri.

Bani pentru Dinamo 

„Deocamdată avem banii necesari ca să ducem activitatea curentă, cel puțin până în primăvară. 

Dar ar trebui să existe resursele financiare. Am primit o tranșă pentru Sorescu și avem banii pentru a merge mai departe și să găsim investitorul care să satisfacă exigențele noastre, ale creditorilor, ale acționarilor”, a spus Răzvan Zăvăleanu la Realitatea Sportivă. 

Ce urmează pentru Dinamo 

Oficialul „câinilor” a dat detalii și despre planul pus la cale de PCH, pentru a scăpa de Dorin Șerdean și Nicolae Badea din acționariat. 

„Dacă se întâmplă așa cum declarativ s-a spus, că e importantă e soarta lui Dinamo nu interesele particulare, mă aștept să nu fie contestată această modificare. A fost făcută în interesul lui Dinamo, în ideea de a salva această echipa, nu în beneficiul personal al unuia sau altuia. 

Sper ca așteptările suporterilor să fie împlinite și să avem un plan de reorganizare votat și acceptat de către judecător și să vină un investitor”, a adăugat Zăvăleanu. 

DDB vrea să devină acționar majoritar la Dinamo 

Răzvan Zăvăleanu a solicitat prin noul plan de reorganizare modificat conversia creanțelor PCH în acțiuni, astfel încât PCH/DDB să devină acționarul majoritar al lui Dinamo. 

Mai mult, administratorul judiciar solicită prin noul plan de reorganizare modificat conversia în acțiuni a creanțelor Asociației „Peluza Cătălin Hîldan" (APCH). 

Este vorba de 100% din două creanțe în valoare de 8.607.177 de lei. Astfel, dacă va trece de vot, APCH devine acționar majoritar, cu 99,17%, în acest moment fiind doar acționar minoritar, cu 20,06%. Dorin Șerdean/Lotus, acționarul majoritar de acum, se va prăbuși de la 72,87% la doar 0,75%, Nicolae Badea/ACSFC Dinamo de la 7,03% la 0,07%, iar Cornel Dinu de la 0,03 la 0,003%. 

VIDEO  Concluziile lui Ovidiu Burcă după amicalul Chiajna - Dinamo 0-0

Citește și:

CFR Cluj își cedează un jucător important! Semnează azi în străinătate

Fostul conducător de la Dinamo se teme de ce e mai rău: „Va lua drumul Astrei Giurgiu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
elgabri
elgabri  •  29 Septembrie 2022, 08:53

Suntem pierduti daca am ajuns pe mainile DDB !!

paolo11
paolo11  •  29 Septembrie 2022, 05:56
Postat de sadikul pe 28 Septembrie 2022, 22:49

bravo domnule mistretu

La multi ani in Divizia C!

sadikul
sadikul  •  28 Septembrie 2022, 22:49
Postat de mirstelistu pe 28 Septembrie 2022, 19:29

Daca justitia aproba aceasta mizerie inseamna ca tot fotbalul este mort, pai ai intrat in insolventa in baza unui plan care a esuat si acum printr-inginerie vrei un nou plan prin care sa iti scazi datoriile, pai ajunge tovarase zavaleanu cu tepele date angajatilor, fotbalisti sau bucatari

bravo domnule mistretu

Vezi toate comentariile (6)
Comentează