FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Ovidiu Burcă e cu gândul la promovarea directă: „Mă uit la Liga 1 și nu văd o diferență mare față de Dinamo”

Articol de - Publicat joi, 06 aprilie 2023 18:15 / Actualizat joi, 06 aprilie 2023 19:13

Dinamo se află acum pe locul 4 în play-off-ul în Liga 2, loc care duce la barajul pentru accederea în Liga 1, dar antrenorul Ovidiu Burcă speră ca echipa să promoveze direct pe prima scenă. 

Cu o zi înainte de meciul cu Oțelul, locul 3, (vineri, 20:30), Ovidiu Burcă a vorbit despre șansele de promovare ale echipei sale și este de părere că formația alb-roșie ar avea șanse chiar și la un baraj cu o formație din Liga 1. 

GSP a aflat cum va vota Nicolae Badea pentru noul plan de reorganizare de la Dinamo » El a intermediat tranzacția dintre noii acționari și Dorin Șerdean
Dinamo
GSP a aflat cum va vota Nicolae Badea pentru noul plan de reorganizare de la Dinamo » El a intermediat tranzacția dintre noii acționari și Dorin Șerdean

Ovidiu Burcă e categoric: „Mă uit la Liga 1 și nu văd o diferență mare față de Dinamo”

 „În acest moment avem foarte multe liniște. S-au rezolvat multe dintre problemele pe care le-am avut. Cel mai important pentru noi a fost că acea stare de incertitudine legată de viitorul clubului s-a rezolvat. Noii investitori au venit, au un plan foarte clar. Din postura mea, pot spune că echipa e liniștită. S-au plătit salarii, suntem aproape la zi. Luna asta vom fi la zi. Așa că lucrurile sunt OK. 

Cred că putem promova. Cel mai important hop era să prindem play-off-ul. Starea de spirit din club îmi dă încredere că putem promova. O vom lua meci cu meci.

Mă uit la Liga 1. E clar că e o diferență la nivel individual, față de echipele din Liga 1. Dar nu mi se pare așa mare. Nu văd o diferență enormă. Dar noi vrem să promovăm direct, pentru că e complicat la baraj”, a spus Ovidiu Burcă în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Meciul cu Oțelul este un meci foarte important. Nu aș spune că e crucial. Mai sunt multe puncte puse în joc. O victorie ar fi importantă. Venim după meciuri în care echipa a jucat bine.

- Ovidiu Burcă

VIDEO Totul despre Dinamo - Oțelul Galați

Citește și:

Revoltă fără precedent în Liga 1 » Arbitrii, Vassaras și CCA declară război TOTAL patronilor! Pe lista vizaților: Becali, Varga, Mititelu, dar și un personaj din conducerea Farului

Deținătorul drepturilor TV din Liga 1 intervine în conflictul FCSB - CSA Steaua și îl face praf pe Talpan: „Se comportă ca un analfabet funcțional”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
senatorddb
senatorddb  •  07 Aprilie 2023, 09:29

bați campii dnule Burcă. am vazut două-trei meciuri si mai bine,stam in B. e jenant sa vad asa ceva

catalin.palcu
catalin.palcu  •  07 Aprilie 2023, 09:07
Postat de DoarDinamoPantelimon pe 06 Aprilie 2023, 21:44

Ovidiu Burca este una dintre verigile slabe ale lui Dinamo in drumul spre promovarea in superliga. El are o singura calitate ca e cu gura mare, dar din punct de vedere tehnico-tactic nu prea face treaba buna :-( Hai Dinamo!

ai o singura infrangere in ultimele 5-6 luni si tot nu esti multumit ? cam ce fel de antrenor ai visa tu pe banca lui Dinamo? daca era dupa unii ca tine, Arteta era dat afara dupa primele 5 etape ale sezonului trecut, Klopp si el de la Craciun, Ten Hag ars pe rug dupa infrangerea cu 0-7 samd.

o_bic
o_bic  •  07 Aprilie 2023, 04:21

Măi ovidele prost mai esti...de ce nu taci *** din gura si sa vorbesti la sfârșit?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează