FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Bilete la următoarele meciuri ale lui Dinamo, cu Unirea Dej și Oțelul Galați » 1.700 de bilete vândute pe „Arcul de Triumf” până acum

Bilete la următoarele meciuri ale lui Dinamo
Bilete la următoarele meciuri ale lui Dinamo

Articol de - Publicat joi, 04 mai 2023 22:43 / Actualizat joi, 04 mai 2023 23:21

Dinamo are încă șanse matematice la promovarea directă, dar, realist vorbind, trebuie să-și asigure locul de baraj. Mai are 4 meciuri în play-off-ul Ligii 2, iar pentru următoarele două au fost puse în vânzare biletele.

„Câinii” joacă acasă sâmbătă, cu Unirea Dej, iar joia viitoare vor evolua la Galați, cu Oțelul. 

Dinamo - Unirea Dej e pe 6 mai, de la 14:45, pe „Arcul de Triumf”. Biletele au prețuri între 30 și 140 de lei și pot fi achiziționate online.

Vip: 140 ron, tribuna 1: 50-70 ron, tribuna 2: 40-50 ron, peluze: 30 ron.

Pentru meciul cu ardelenii s-au vândut până acum 1.700 de bilete, informează Playsport „Dinamo 7/9”.

Fan Zone Dinamo, episodul 3

Câinilor, așa cum v-am obișnuit, Dinamo FanZone vă așteaptă sâmbătă, înaintea partidei cu Unirea Dej, începând cu ora 13:00, la intrarea de pe Bulevardul Mărăști.

Deja știți ce ați găsit aici la edițiile trecute: produse cu echipa favorită, jucători și șansa de a vă testa cunoștințele despre Dinamo. Și încă o surpriză la Dinamo FanZone, un proiect al clubului nostru, ajuns la al treilea episod! 

În timp ce părinții și cei mai mari susțin quiz-ul de “dinamovism”, cei mici pot discuta cu Victor Stoinea, autorul de 9 ani al cărții , “Victor, Tudor, Măriuca și Victor”, parte a proiectului educațional “Autori la vârste timpurii”. 

Victor: “Sunt foarte entuziasmat să vă anunț că am primit răspuns pozitiv să fiu parte a unui episod din seria Dinamo FanZone. Vom avea un stand, voi oferi câteva cărți copiilor fani Dinamo București cu autografe și sper să le răsfoiți cu drag, să vă inspire și să duceți mai departe proiectul ,,Autori la vârste timpurii”.

Accesul în stadion se va face începând cu ora 12:45. Pentru a evita situațiile neplăcute și aglomerația la porțile de acces, vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute înainte de ora de începere a partidei și să aveți biletele pregătite, fie în format electronic, fie printate.

Clubul Dinamo, pe Facebook

Oțelul Galați - Dinamo este pe 11 mai, de la ora 20:30, iar biletele costă între 5 și 90 de lei. 

Cu Steaua, pe Arena Națională

În penultima etapă din play-off, Dinamo va juca acasă cu CSA Steaua, pe 15 mai. 

Meciul va avea loc, cel mai probabil, pe Arena Națională.

Noi eram și suntem focusați pentru promovarea directă, chiar dacă sună ciudat și șansele au scăzut. Nu este relaxare în privința locului de baraj, mai sunt patru meciuri, distanța e scurtă față de echipele din spate. Au scăzut șansele, cât mai sunt matematic vom spera însă, dar vine meciul cu Dej. 

Vom lua fiecare meci în parte, sperăm să luăm cât mai multe puncte. Nu mă interesează cu cine am putea pica la baraj, nu este treaba mea să spun lucrul acesta. 

Mai sunt patru meciuri și trebuie să ne focusăm pe meciul cu Dej. Păcat că nu am scos mai mult din partida cu Gloria Buzău, dar îmi pare bine că jocul nostru e în creștere. În iarnă eram pe locul 8, acum suntem pe 4. Eu cred că Dinamo a crescut și va crește în continuare

Iulian Roșu, mijlocaș Dinamo

Ionuț Lupescu a numit cele două persoane din cauza cărora s-a retras din DDB și nu vrea să revină la Dinamo: „Nu voiam să spun, dar ăsta e adevărul”
dinamo
Ionuț Lupescu a numit cele două persoane din cauza cărora s-a retras din DDB și nu vrea să revină la Dinamo: „Nu voiam să spun, dar ăsta e adevărul”
Doi dinamoviști, în pericol de suspendare pentru meciul decisiv cu Oțelul
Dinamo
Doi dinamoviști, în pericol de suspendare pentru meciul decisiv cu Oțelul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează