FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Anunț îngrijorător pentru Dinamo! Vlad Iacob spune că echipa are nevoie de 1,5 milioane de euro în 4 luni: „Riscăm să nu luăm licența”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2023 13:20 / Actualizat sambata, 07 ianuarie 2023 13:51

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a prezentat azi situația clubului alb-roșu.

Oficialul „câinilor” a vorbit despre problemele financiare și spune că Dinamo are nevoie de 1,5 milioane de euro până la 30 aprilie pentru a obține licența pentru sezonul viitor.

În plus, Vlad Iacob spune că nu ar trebui contestată prin apel decizia care a respins planul de reorganizare, ci trebuie conceput unul nou, prin care să se reducă datoriile.

Adrian Mutu dă cărțile pe față: „Practic, sunt rapidist cât am fost și dinamovist” + Ce planuri are pentru 2023
RAPID
Adrian Mutu dă cărțile pe față: „Practic, sunt rapidist cât am fost și dinamovist” + Ce planuri are pentru 2023

Vlad Iacob: „Dinamo are nevoie de 1,5 milioane de euro”

„Termenul limită e 30 aprilie. Până atunci trebuie plătite datoriile pentru a lua licența. Vorbim de 1 milion de euro. Pe lângă această sumă, e nevoie de bani și pentru cheltuielile curente. De acum și până la 30 aprilie avem nevoie de 1,5 milioane de euro pentru a funcționa. Altfel, riscăm să nu luăm licența.

Dinamo are nevoie de o sumă de 100-150.000 de euro lunar, pentru a funcționa normal.

Singura soluție e cooptarea unui nou investitor. Dar nu există niciun investitor care să vină acum la Dinamo. Eu am fost la discuții. Investitorii vor veni doar după tăierea datoriilor.  Am avut discuții clare, dar ni s-au cerut anumite condiții. Și pentru asta trebuie un nou plan de reorganizare. Trebuie să avem o situație juridică clară și să ajungem cu datoriile la 1,5 milioane de euro. Ce investitor ar veni când datoriile sunt de aproximativ 9 milioane de euro?

Am discutat cu o firmă de management al unui fond de investiții. Pe 21 septembrie, firma RTZ și Asociația Peluza Cătălin Hîldan erau așteptați la o întâlnire pentru formarea unui grup mixt care să alcătuiască un nou plan de reorganizare. 

Au întârziat o oră și au spus că un plan de reorganizare a fost depus. Acel plan nu a fost văzut de firma de management sau de mine. 

E nevoie de un nou plan. E nevoie urgent, în zilele viitoare. Apelul nu e o soluție valabilă. Are cele mai mici șanse de a fi aprobat. E nevoie de unul nou și trebuie să discutăm cât mai repede”, a spus Vlad Iacob la Radio Dinamo 1948.

VIDEO Florin Costea: „«Foarfeca» împotriva lui Dinamo, cel mai frumos gol”

Citește și: 

Adrian Mutu dă cărțile pe față: „Practic, sunt rapidist cât am fost și dinamovist” + Ce planuri are pentru 2023

O altfel de Antalya » Peisajul din jurul hotelurilor de lux unde se pregătesc echipele din Liga 1 este dezolant: stâne de oi, sărăcie maximă și multe sere jerpelite

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
istet10
istet10  •  08 Ianuarie 2023, 15:56

Astia nu au in cap decat stergerea datoriilor. In asta consta marea lor maiestrie. Pe de o parte este constient ca apelul nu este o solutie. In primul rand pt ca solutia poate dura cel putin 6-12 luni. El recunoaste ca nu sunt sanse sa fie aprobat. Atunci la un nou plan. Care cum sa sune, fata de cel refuzat? Ca asta respins nu respecta cerinta de a fi aprobat de creditorii dezavantajati si nu admitea transformarea datoriilor catre un anume creditor in actiuni, in detrimentul celorlalti actionari, creditorul fiind si el actionar. Ce ar putea contine un nou plan? Caci vedem ca in capatanile loe lor nu exista decat ticalosie : sa nu platim.

istet10
istet10  •  08 Ianuarie 2023, 15:38
Postat de creeperno807 pe 07 Ianuarie 2023, 22:30

Trebuie sa strangem bani

Trebuia sa va fi grabit.

creeperno807
creeperno807  •  07 Ianuarie 2023, 22:30

Trebuie sa strangem bani

Vezi toate comentariile (8)
Comentează