FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dinamo testează un mijlocaș de 19 ani

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2023 17:10 / Actualizat duminica, 05 februarie 2023 17:56

Dinamo are în teste un mijlocaș de 19 ani, Denis Fărăgău, crescut de Viitorul Cluj, echipa al cărui fondator este Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al roș-albilor. 

Jucătorul a intrat pe teren în minutul 75 al amicalului dintre Dinamo și CS Blejoi, încheiat cu scorul de 5-0 (detalii aici). De văzut care va fi situația lui, întrucât, momentan, clubul din Ștefan cel Mare are interdicție la transferuri. 

Spaniolii scriu că Haaland s-a săturat de Guardiola și vrea să plece de la City!
MANCHESTER CTIY
Spaniolii scriu că Haaland s-a săturat de Guardiola și vrea să plece de la City!

Dinamo îl testează pe Denis Fărăgău

În prima parte a ediției, Fărăgău a fost împrumutat de către ardeleni la Progresul Spartac, în eșalonul secund, bifând 4 meciuri

În urmă cu un an, când Dinamo a avut un meci de pregătire cu Viitorul Cluj, Fărăgău declara: „Mi-aș dori un transfer la Dinamo, dacă ar fi și acest club interesat. Poate mi-a notat cineva numele în vreo agendă”.

Juniorul trecut și pe la CFR Cluj evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv și nu a reuşit niciun gol şi nicio pasă decisivă până în acest moment. Pe Transfermarkt, are o cotă de doar 10.000 de euro.

Dinamo testează un mijlocaș de 19 ani
Denis Fărăgău, în tricou lui Viitorul Cluj

Ante Puljic acuză: „Singura variantă pentru Dinamo e să-mi plătească banii”

Dinamo este într-o situație critică, iar printre numeroasele probleme care au băgat spaima în „câinii roșii” este și interdicția la transferuri, după ce jucători străini s-au adresat la FIFA, iar forul internațional le-a dat dreptate în demersurile lor. Mai jos, explicațiile lui Ante Puljic, unul dintre aceștia (detalii AICI).

Printre jucătorii care și-au cerut restanțele salariale și au avut câștig de cauză la FIFA se află și fostul căpitan al roș-albilor, Ante Puljic, 35 de ani, acum fundașul formației israeliene Bnei Sakhnin. 

El are de luat câteva zeci de mii de euro de la Dinamo, a avut deja o discuție cu reprezentanții clubului, doar că nu s-a ajuns la niciun numitor comun. Croatul, care a refuzat FCSB pentru a se întoarce în România în tricoul „câinilor” în 2019, este implacabil.

„Da, am fost obligat să ajung la FIFA cu Dinamo, ceea ce nu credeam vreodată. Cu o parte dintre bani sunt pe lista creditorilor, pe alta trebuie să o recuperez conform deciziei FIFA. Nu pot spune exact suma, dar nu este una mare. Am vorbit cu cineva de la Dinamo, mi s-a făcut o propunere, am respins-o. Sunt obligați să plătească ceea ce a decis FIFA, vor bine, nu vor, bine, fiecare răspunde. 

Singura variantă este să-mi plătească acea sumă și închidem cazul. Probabil, nu au banii sau nu vor să plătească, nu știu. Am urmărit situația clubului, m-am gândit cât va mai ține situația asta catastrofică. Știu ce a fost Dinamo, ce reprezintă ca brand, păcat că a ajuns în această situație. Multe lucruri urâte s-au întâmplat, multe minciuni, dar, asta e viața, nu mai e problema mea! 

Am lăsat de multe ori de la mine în relația cu Dinamo, înainte de a fi criticat, gândiți-vă ce ați face voi în aceeași situație. Mai ales că am cedat de multe ori, am fost dus cu vorba”, a reacționat ex-căpitanul roș-albilor pentru GSP.ro.

VIDEO. Ovidiu Burcă, mulțumit de antrenamentul cu CS Blejoi

Citește și:

A profitat Mobexpert de pe urma investiției lui Dan Șucu la Rapid? „Să vă spun care e problema”

Cum a fost „premiat” Andrei Chivulete de CCA, după ce a oprit meciul Sepsi - FCU Craiova din cauza scandărilor xenofobe

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
istet10
istet10  •  06 Februarie 2023, 19:26
Postat de creeperno807 pe 05 Februarie 2023, 22:35

Ar fi un chilipir!

Vrabia ... . Platiti datoriile si puteti aduce jucatori.

paolo12
paolo12  •  06 Februarie 2023, 05:47

Il testează pentru faliment...

creeperno807
creeperno807  •  05 Februarie 2023, 22:35

Ar fi un chilipir!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează