FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA VS FCSB

Răbdarea dinamoviștilor îl surprinde pe Balint: „Să nu-i jefuiască cineva trăsura lui Cortacero. Eu luam foc, mă urcam pe gard!”

FOTO: Facebook @FCDinamoOfficial
FOTO: Facebook @FCDinamoOfficial

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020 22:34 / Actualizat vineri, 13 noiembrie 2020 23:29

Gabi Balint (57 de ani) sare în apărarea rivalilor de la Dinamo și îl ironizează pe Pablo Cortacero (42 de ani). 

Pablo Cortacero a promis încă o dată că a trimis ceva bani spre conturile lui Dinamo. Suma ar urma să ajungă la începutul săptămânii viitoare. Gabi Balint nu mai are încredere în promisiunile spaniolului și e surprins de răbdarea elevilor lui Cosmin Contra. 

Nimeni nu mai are încredere în Cortacero

„Să nu-i jefuiască cineva trăsura pe drum. Poate va fi cum spune, dar eu, din afară, nu pot să mai cred nimic. Dacă aș fi fost acolo, antrenor sau jucător, luam foc. Mă urcam pe gard. E o mentalitate proastă să te ții de cuvânt, să fii corect? În Spania nu sunt chiar așa, îi retrogradează două divizii dacă nu plătesc. Cel puțin așa era când jucam eu. Când promiți ceva, ține-te de promisiune”, a declarat Gabi Balint la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO. Cosmin Contra despre situația de la Dinamo: „Lucrurile se înrăutățesc pe zi ce trece”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Haz de necaz în legătură cu situația lui Cosmin Contra: „Nu e el chiar frumușel, dar asta nu e fața lui. Nu e ușor să te uiți în ochii fotbaliștilor!”

Fotbaliștii spanioli de la Dinamo, ultimatum în „As”: „Amenință cu neprezentarea la meci!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1663755793951448
Costi Costinel  •  14 Noiembrie 2020, 11:37

corect gaboaja ..da tu toata viata ai muls !!e clar ca daca ar trebui sa PLATESTI TU ..te-i sui pe garduri !!...abia astept sa vad cum o sa PLATITI tu si ''***'' ..pentru bugetul csa-ului!!.. poate doar sa va vindeti apartamentele alea primite de la ceausescu !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

standart
standart  •  14 Noiembrie 2020, 06:44

I-suzi la găboajă! El se suia pe garduri, el lua foc... Noroc că nu ești antrenor! Chiar așa, tu ce mai ești?

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  14 Noiembrie 2020, 00:02

Banii sunt în cont, dar sunt blocați. Cortacero le-a cerut DDB-iștilor să-i trimtă câte 100€ de căciulă prin Western Union pentru taxe și comisioane bancare. Dacă se grăbesc și trimit până luni dimineață, se deblochează contul investitorului nigerian și intră banii in conturi la băieți imediat!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează