FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - UNIREA SLOBOZIA

Dinamo, la prima înfrângere în amicale » „Câinii”, surclasați de o rivală la promovare

Dinamo (echipament negru) a fost învinsă de ialomițeni, scor 0-2 / Sursă foto: Facebook@ AFC Unirea 04 Slobozia
Dinamo (echipament negru) a fost învinsă de ialomițeni, scor 0-2 / Sursă foto: Facebook@ AFC Unirea 04 Slobozia

Articol de - Publicat vineri, 10 februarie 2023 13:56 / Actualizat vineri, 10 februarie 2023 16:48

Dinamo a fost învinsă de Unirea Slobozia, scor 0-2, într-un amical disputat pe un teren din incinta Complexului Sportiv „Ion Țiriac” din Capitală. E primul eșec bifat de „câini” în partidele de verificare din această iarnă, jucate, ce-i drept, în compania unor adversari de eșalon inferior. 

Primul test mai serios al roș-albilor din această iarnă s-a încheiat cu o înfrângere în contul echipei lui Ovidiu Burcă. Unirea Slobozia, locul 4 în liga secundă, o formație cu intenții serioase de promovare, s-a dovedit a fi o nucă mult prea tare pentru o echipă a lui Dinamo formată din numeroase rezerve

Ialomițenii au deschis scorul în minutul 26, prin Vlad Prejmerean, din penalty, răspunsul „câinilor” lăsându-se îndelung așteptat. Abia în minutul 51 a venit prima oportunitate notabilă a dinamoviștilor, Bobea fiind blocat de portarul Unirii. Până la urmă, formația din Slobozia și-a majorat avantajul în minutul 75, grație lui Ciprian Rus, după o eroare comisă de Alin Demici.

Echipa folosită de Dinamo: Dujmovic - Cr. Ionescu, Bena, Demici, Amzăr - Gorka Larrucea, Dani Iglesias, Delciu, Bobea, A. Florescu - Al. Pop
Rezerve: Denis Oncescu, Gabriel Moura, Iulian Rosu, David Irimia, Valentin Borcea, Ahmed Bani, Razvan Patriche, Deniz Giafer, Yanis Cune, Denis Faragau, Alex Irimia, Nelut Rosu, Serban Alin, Lamine Ghezali
Antrenor: Ovidiu Burcă

Ionuț Negoiță, sfat pentru conducerea lui Dinamo: „Eu aș pune promovarea pe locul 2” » Ce risc a semnalat: „Altfel ar fi o chestiune de timp până să cadă din nou”
INTERVIU
Ionuț Negoiță, sfat pentru conducerea lui Dinamo: „Eu aș pune promovarea pe locul 2” » Ce risc a semnalat: „Altfel ar fi o chestiune de timp până să cadă din nou”

Dinamo, la prima înfrângere în amicale

Până acum, „câinii” disputaseră teste de verificare doar cu formații de „C”, contabilizând două victorii și două egaluri: Păulești (0-0), Plopeni (1-1), CS Blejoi (5-0), Muscelul Câmpulung Elite (3-0). „Câinii” mai au programate două amicale până la reluarea ligii secunde. Cu Farul, pe 11 februarie, și cu FC Brașov, o săptămână mai târziu.

După reluarea sezonului, Dinamo va mai juca 3 meciuri în sezonul regulat: Unirea Constanța (a), Șelimbăr (d) și Poli Timișoara (a). „Câinii” sunt pe locul 8 în Liga 2, cu 24 de puncte în 16 etape. Locul 6, ultimul care duce în play-off e ocupat de Gloria Buzău (26 de puncte).

VIDEO Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, detalii de ultim moment despre situația „câinilor”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV / VIDEO Ionuț Negoiță, sfat pentru conducerea lui Dinamo: „Eu aș pune promovarea pe locul 2” » Ce risc a semnalat: „Altfel ar fi o chestiune de timp până să cadă din nou”

Ionuț Lupescu îl critică pe liderul galeriei dinamoviste: „Are această dorință să umble pe la Săftica. De asta s-a și ajuns din Liga 1 în Liga 2”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
istet10
istet10  •  12 Februarie 2023, 17:43

Asta este conditia actuala a lui Dinamo. Nimic care sa sugereze o eventuala promovare. Fara promovare, pa ... Asta daca termina competitia, caci asta ar fi prima lor grija.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează