FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dinamo a încercat să atragă un nume uriaș: Sacha Dragic, fondatorul Superbet. Replica a venit instant

Sacha Dragic, fondatorul Superbet
Sacha Dragic, fondatorul Superbet

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2023 17:16 / Actualizat luni, 13 martie 2023 19:18

Dinamo s-a calificat în play-off și continuă lupta pentru promovare. Totodată, în paralel cu competiția din eșalonul secund, conducerea roș-albilor încearcă să atragă surse de finanțare la Dinamo. Fie ca sponsori, fie ca investitori/acționari. Munca s-a întețit după ce Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au sosit, oficial, la club.

Povestea celui mai emoționant moment de la calificarea lui Dinamo în play-off: „Dacă el suferă, ei mor pe dinăuntru. Anul trecut, tatăl lui a făcut infarct în timpul meciului”
DINAMO
Povestea celui mai emoționant moment de la calificarea lui Dinamo în play-off: „Dacă el suferă, ei mor pe dinăuntru. Anul trecut, tatăl lui a făcut infarct în timpul meciului”

Legătura lui Sacha Dragic cu Eugen Voicu, noul patron de la Dinamo

Gazeta Sporturilor a aflat că Dinamo a încercat să atragă un nume uriaș, un jucător important în lumea fotbalului și sportului european, nu doar românesc. Este vorba de Sacha Dragic, fondatorul Superbet.

Bucureștenii speră să poată atrage un nume atât de important alături de culorile roș-albe. Dacă încă nu se pot lăuda cu implicarea celor de la One United Properties, atunci să fie Dragic, care în vara anului trecut a achiziționat, prin intermediul D Craig Holding, un număr de 1,65 milioane de acțiuni ONE.

În ultimii ani, Sacha Dragic a devenit unul dintre cei mai importanţi antreprenori din România, grupul Superbet depăşind deja valoarea de 2,5 miliarde de euro, conform Ziarul Financiar. Dragic deţine un portofoliu diversificat de investiţii - în servicii financiare (pachete minoritare în fondul Certinvest, de exemplu, acolo unde este Eugen Voicu fondator).

„Sigur, sută la sută”

Totuși, chiar dacă este sponsorul ce dă numele primei ligi din România, de la începutul acestei ediții, chiar dacă este sponsorul principal la Rapid și are parteneriate de imagine multiple, inclusiv dă numele stadionului din Giulești, Superbet nu este interesată să devină acționar la Dinamo sau la vreun club din țară. Replica lui Dragic pentru GSP.ro a fost elocventă: „Sigur 100% nu vom investi în fotbal și nu vom investi în Dinamo”.

300 de milioane de euroeste cifra de afaceri a Superbet în 2020 pe mai multe piețe

„Fotbalist”, nu jucător în afaceri

Superbet este una dintre cele mai mari case de pariuri din România. Compania care a fost fondată în 2006 are acum peste o mie de agenţii stradale în toată ţara şi peste trei mii de angajaţi. 

În anul 2006, Dragic a intrat in industria pariurilor sportive, printr-o asociere cu Mozzart Bet, la acel moment cea mai puternică firmă din domeniul pariurilor din Serbia, construind de la zero filialele grupului Mozzart în Romania, Macedonia de Nord și Kosovo. Doi ani mai târziu, Dragic, împreună cu soţia sa, au înfiinţat Superbet.

Sacha Dragic a fost chestionat și vizavi de varianta ca Superbat, sau el personal, să devină unul dintre partenerii de imagine/sponsorii clubului din Ștefan cel Mare. Răspunsul a venit instant: „Eu, personal, sigur nu. Și Superbet are deja parteneriat de lungă durată cu Rapid”.

Superbet este cea mai mare casă de pariuri din România

Compania care a fost fondată în 2006 are acum peste o mie de agenţii stradale în toată ţara şi peste trei mii de angajaţi. În anul 2006, Dragic a intrat in industria pariurilor sportive, printr-o asociere cu Mozzart Bet, la acel moment cea mai puternică firmă din domeniul pariurilor din Serbia, construind de la zero filialele grupului Mozzart în Romania, Macedonia de Nord și Kosovo. Doi ani mai târziu, Dragic, împreună cu soţia sa, au înfiinţat Superbet.

Nu se ştie cu exactitate care este averea patronului Superbet, Sacha Dragic, dar clar este uriaşă. Doar în 2020, grupul Superbet a avut o cifră de afaceri totală de aproape 300 de milioane de euro pe mai multe pieţe. De la începutul acestui sezon, Superbet este sponsorul care dă numele primului eșalon fotbalistic din România, rebranduit din Liga 1 în Superliga.

Citește și alte știri de la Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo vrea pe Arena Națională » Ce planuri au șefii clubului pentru play-off

Vlad Iacob, anunț entuziasmant pentru suporterii lui Dinamo: „Nu se pune problema să nu luăm licența!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
istet10
istet10  •  13 Martie 2023, 22:57
Postat de George111 pe 13 Martie 2023, 16:47

A inceput sa fie atractiv Dinamo . Presa publica oameni cu multi bani in conturi. Daca se adevereste , Dinamo este pe un drum foarte bun.

Foarte bun drumul. Nu a reusit sa invinga o echipa f slaba.

creeperno807
creeperno807  •  13 Martie 2023, 22:33

Daca venea asta, sigur eram acuzati de viitoare blaturi si cooperative!

rocky3
rocky3  •  13 Martie 2023, 22:25

Sacha Dragic? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează