FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Mesaj postat de toți jucătorii lui Dinamo, după apariția lui Elias la Săftica: „Ne luptăm cu moartea, ziua învinge noaptea”

Articol de - Publicat marti, 17 ianuarie 2023 07:11 / Actualizat marti, 17 ianuarie 2023 14:59

Dinamo a început săptămâna, inclusiv stagiul centralizat de la Săftica, într-o tensiune uriașă. Iar jucătorii au boicotat primul antrenament.

Astfel, luni dimineață, în condițiile în care au fost duși cu vorba vizavi de restanțele salariale - 2 luni și lăsați fără bani de Sărbători -, elevii lui Ovidiu Burcă au decis să boicoteze primul antrenament de luni. N-au vrut să se pregătească la Buftea, așa cum era prevăzut programul formației.

Ulterior, după ce au fost liniștiți de liderul din PCH, Elias Bucurică, sosit în cantonament la Săftica, acesta asigurându-i că-și vor primi banii restanți, fotbaliștii s-au pregătit după-amiază, la sala de forță. După prima ședință de pregătire a săptămânii, jucătorii au fost foarte activi pe Instagram.

Haos la Dinamo! Zăvăleanu a dezvăluit ce urmează după boicotul jucătorilor și s-a luat de Vlad Iacob: „Eu îi zic lui Ilie Dumitrescu cum să dribleze?!”
Dinamo
Haos la Dinamo! Zăvăleanu a dezvăluit ce urmează după boicotul jucătorilor și s-a luat de Vlad Iacob: „Eu îi zic lui Ilie Dumitrescu cum să dribleze?!”

Toți jucătorii lui Dinamo au avut același mesaj, în română

Fiecare dintre elevii lui Ovidiu Burcă a postat același mesaj: „Trecem peste toate, ne luptăm cu moartea / Când se unesc «câinii», ziua învinge noaptea”.  Aceștia au vrut să transmită un mesaj de unitate, atât între ei, la nivelul lotului, cât și de apartenență la principiile fanilor dinamoviști. 

Jucătorii au transmis că greva spontană de luni dimineață s-a vrut să fie doar un semnal de alarmă. De aceea au decis să posteze cu toții, fiecare pe contul său personal, același mesaj. Inclusiv jucătorii străini au postat mesajul, în limba română.

Motto celebru

Galeria „câinilor”, PCH, a afișat mesajul menționat de fotbaliști într-un Derby de România, în februarie 2018. Pe vremea când echipa roș-albă se lupta ca să ajungă în play-off-ul primei divizii. PCH a afișat o coregrafie 3D, iar mesajul principal a fost: „Trecem peste toate, ne luptăm cu moartea / Când se unesc «câinii», ziua învinge noaptea”.

Ulterior, în diverse momente ale galeriei sau clubului, suporterii au repetat motto-ul și astfel s-a popularizat mesajul. Dinamo, locul 8 în Liga 2, reia campionatul pe 25 februarie, cu speranța că va juca în play-off.

VIDEO Gabriel Tamaș a fost prezentat la Concordia Chiajna: „Nu am fost căutat de Dinamo”

Citește și:

Lider din PCH, după ce Sorescu s-a dat la fanii lui Dinamo și a ales FCSB: „Eu cu imaginea asta rămân”

Se bate cu pumnii în piept: „Salvez Botoșaniul, aș fi salvat-o și pe Dinamo!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
Rebelul27
Rebelul27  •  31 Ianuarie 2023, 11:18
Postat de rocky3 pe 18 Ianuarie 2023, 00:40

Foarte talentat, ma mir că nu te oferteaza gsp!:)))

Scuze nu am fost atent la ce îmi corecta telefonul ,știu ca e de ras ,dar asta e "" salarii""

mirstelistu
mirstelistu  •  19 Ianuarie 2023, 07:07

Saracii astia chiar se cred fotbalisti si chiar dinamovisti dar ei nu isi dau seama ca vine intunericul total nu ca se face noaptea zi, iar grogalaul ala de bucurica e un holigan care pe banii fraierilor a devenit antreprenor

Groparul47
Groparul47  •  18 Ianuarie 2023, 13:21

După două meciuri la fcsb o să-l vezi pe Stăpân la digi ce râu o sai para ca la luat pe Sorescu!!!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează