FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - OȚELUL 3-0

VIDEO Noii șefi de la Dinamo, gata de primul derby cu CSA Steaua: „De asta sunt convins. I-am văzut pe băieți”

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2023 08:19 / Actualizat sambata, 08 aprilie 2023 09:19

Dinamo a învins-o pe Oțelul, scor 3-0, în runda cu numărul 3 din play-off-ul ligii secunde. Andrei Nicolescu, președintele „câinilor”, i-a felicitat pe Lamine Ghezali și Cătălin Țîră, marcatorii golurilor.

  • Revista „Craiova Maxima, povestea unei iubiri alb-albastre" poate fi CUMPĂRATĂ ONLINE ---> Comandă AICI!

La finalul partidei de pe „Arcul de Triumf”, Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo a prefațat meciul cu CSA Steaua (18 aprilie, ora 19:00), primul pentru actuala conducere a „câinilor”.

VIDEO Andrei Nicolescu, gata de CSA Steaua – Dinamo

Vreau să fie un spectacol în tribune. Vreau ca galeriile să se respecte. Pe teren sunt convins că va fi o luptă crâncenă. După cum i-am văzut pe băieți, motivați și încrezători, sunt convins că vom face o partidă foarte bună.Din punct de vedere fotbalistic, suntem pe un trend ascendent.

Noi vom face lucrurile pas cu pas. Chiar dacă lucrurile nu se văd, ne ținem de planul nostru. Acum ne concentrăm pe obținerea licenței. Ne reorganizăm, ne repoziționăm și creștem”, a spus Andrei Nicolescu, cel care după meci a fost la vestiare și i-a felicitat pe jucători.

Acum pot să vorbesc despre meciul cu Steaua. Avem o săptămână lungă în față. Ne așteaptă un derby. Ținând cont de tradiție și de dorința asta incredibilă a suporterilor, vom face tot ce ne stă cu putință pentru a merge în Ghencea și a câștiga

– Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Clasamentul din play-off-ul Ligii 2

Citește și: 

Moment macabru pe „Arcul de Triumf” » Ce s-a scandat din peluză la Dinamo - Oțelul

9 detalii de la Dinamo - Oțelul 3-0 » Gestul special al lui Țîră, banca lui Dinamo pe final de meci + fanii le-au cerut: „Mergeți în Ghencea, călcați-i în picioare!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno807
creeperno807  •  08 Aprilie 2023, 22:48

Cheltuielile prin care functioneaza clubul in acest moment sunt platite de sefi

paolo15
paolo15  •  08 Aprilie 2023, 15:21

Noii sefi sunt aia care n-au dat nici un ban pana acum?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează