FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - OȚELUL 1-3

VIDEO Ovidiu Burcă, mesaj tranșant pentru jucători după înfrângerea cu Oțelul: „Aici oamenii nu așteaptă decât victoria! Ori rezistă la presiune, ori...”

Ovidiu Burcă
Ovidiu Burcă

Articol de , - Publicat marti, 16 august 2022 20:16 / Actualizat marti, 16 august 2022 21:28

Oțelul Galați a învins-o pe Dinamo, scor 3-1, în ultimul meci al rundei secunde din Liga 2. Ovidiu Burcă, antrenorul „câinilor” a vorbit după prima înfrângere a sezonului a alb-roșiilor.

Faze controversate în Dinamo - Oțelul » Penalty gratuit primit de „câini” și ratat lamentabil de Neluț Roșu după ce arbitrul a dictat repetarea acestuia
Dinamo - Oțelul 1-3
Faze controversate în Dinamo - Oțelul » Penalty gratuit primit de „câini” și ratat lamentabil de Neluț Roșu după ce arbitrul a dictat repetarea acestuia

Ovidiu Burcă, după Dinamo - Oțelul 1-3

„Asta e situația, suntem dezamăgiți dar cumva știm care e situația, nu am de ce să mă plâng, știu unde am venit. Am pierdut un meci, mergem înainte, avem foarte mult de muncă. Toți sperăm că după ce s-a întâmplat în ultimii ani și după retrogradarea asta nenorocită să se stabilizeze lucrurile. 

Avem mult de muncă, știu ce am găsit aici. Am venit, mi-am asumat. Nu vreau să vorbesc despre ce a fost înaintea mea, dar trebuie să fim echilibrați și să mergem înainte. A fost o repriză în care am jucat fără personalitate, ne-am speriat foarte rău de pressingul lor. 

Asta e situația, avem foarte mulți jucători tineri. Am jucat cu 45 jucători sub vârstă. Trebuie să câștigăm fiecare meci, asta e istoria clubului, să se bată la fiecare meci pentru puncte. Aici oamenii nu așteaptă decât victoria. Sper ca jucătorii tineri să vină repede și să înțeleagă că ăsta e clubul, ori reziști la presiune, ori...

Ori înveți să gestionezi alte lucruri, ori există echipe unde nu există astfel de presiune”, a declarat Ovidiu Burcă la Orange Sport.

Citește și: 

Scene revoltătoare la meciul Dinamo - Oțelul » Ultrașii și-au împărțit pumni și picioare
Dinamo - Oțelul
Scene revoltătoare la meciul Dinamo - Oțelul » Ultrașii și-au împărțit pumni și picioare
Verdictul categoric al unui jucător de la Dinamo: „Nu avem lot de promovare”
DINAMO
Verdictul categoric al unui jucător de la Dinamo: „Nu avem lot de promovare”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
boierasul
boierasul  •  17 August 2022, 19:50
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 17 August 2022, 12:57

Nu este datoria mea sa dau bani .. S-au luat o gramada de bani si au ajuns unde nu trebuie ....

Ok, am înțeles))

zorrozabal
zorrozabal  •  17 August 2022, 16:21

Mai și vorbește caricatura asta de antrenor?!El nu vede ce joaca Dinamo?!Orice adversar(daca vrea),patrunde cu mingea la picior pâna in poarta lui Dinamo și nimeni nu indraznește sa intre la deposedare(poate doar in terenul advers)-jucatorii lui Dinamo fiind doar„insoțitori”care ii „conduc”respectuos pe adversari!!!

boierasul
boierasul  •  17 August 2022, 12:57
Postat de FCUCraiova pe 17 August 2022, 08:20

Voi nu vreti sa intelegeti ça atita timp cat vor cotiza suporterii va ve-ti duce si mai jos , la orice echipa trebuie unu cu bani multi milioane, nu ce cotizeaza ddb-istii cu cateva zeci de mii euro , fac pariu ça fara unu cu bani va indreptati catre serie C

Posibil. Dacă cunoști milionari care vor sa investească, poți recomanda clubul Dinamo)) până atunci... suntem singurii care ținem clubul în viața. Momentan atât putem. Cei care comentează și sunt nemulțumiți de situația actuală, sunt invitați sa cotizeze alături de noi)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează