FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - PETROLUL 1-1

video Dinamo i-a ținut piept Petrolului, dar Burcă nu se gândește încă la Liga 1: „Mi-e cumva teamă să privesc atât de departe”

Ovidiu Burcă +27   FOTO
Ovidiu Burcă

Articol de , - Publicat sambata, 25 martie 2023 15:12 / Actualizat sambata, 25 martie 2023 16:03

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, 43 de ani, e mulțumit de egalul amical cu Petrolul, 1-1, și se concentrează pe duelul următor din campionat, de la Dej.

„A fost un meci foarte bun. Scopul a fost atins, pentru perioada următoare asta ne-am dorit foarte mult, să creștem intensitatea sub toate aspectele ei. A fost un antrenament în care am bifat lucrul ăsta.

E important să iei pulsul Ligii 1, să-i vezi pe tineri că joacă degajat, dezinvolt. Trebuie să vezi (n.r. cum se joacă în Liga 1), privind în perspectivă, dar mi-e cumva teamă să privesc atât de departe. 

Deocamdată avem un meci la Dej, vrem să-l pregătim cât putem noi de bine, pentru asta a fost binevenit acest meci.

E important că vezi care mai e nivelul Ligii 1, în perspectiva barajului mă va ajuta.

Știți cum e, când joci cu o echipă de eșalon inferior, vii mai relaxat, invers, cei care vin să joace cu o echipă de eșalon superior vor să arate că și ei merită să joace acolo. E normal, sunt amicale, nu au atât de multă relevanță, dar a fost un antrenament bun.

Au fost câteva contre în amical, se mai întâmplă, bine că nu au degenerat lucrurile. N-am avut accidentări, asta contează pentru ambele echipe. 

Noi, indiferent de ligă, reprezentăm Dinamo, trebuie să ne prezentăm la cel mai înalt nivel, fără niciun fel de complex, fără simț al inferiorității. Reprezentăm un club mare din România și așa trebuie să ne comportăm”, a declarat Burcă.

Mă bucur că am putut să-i dau și lui Buleică minute la final, e foarte important pentru moralul lui. El e apt medical, dar mai are nevoie să se pună la punct și fizic. Ușor, ușor va veni aproape de noi și ne va ajuta. 

Recuperarea lui a fost făcută în timp record, fizioterapeutul nostru, Gabi, a stat zi și noapte alături de el, vreau să-i mulțumesc. După 4 luni și jumătate să revii pe terenul de fotbal... sunt alții care revin după 9-12 luni, la astfel de operații

Ovidiu Burcă

Ex-dinamovistul Florin Pîrvu îi așteaptă pe „câini” în Liga 1: „Îmi doresc să promoveze direct, să jucăm derby-urile de pe vremuri”
dinamo - petrolul 1-1
Ex-dinamovistul Florin Pîrvu îi așteaptă pe „câini” în Liga 1: „Îmi doresc să promoveze direct, să jucăm derby-urile de pe vremuri”
Ricardo Grigore revine la Dinamo la finalul sezonului: „N-am fost fugar! Am renunțat la bani, să se știe”
dinamo - petrolul 1-1
Ricardo Grigore revine la Dinamo la finalul sezonului: „N-am fost fugar! Am renunțat la bani, să se știe”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
creeperno807
creeperno807  •  25 Martie 2023, 22:38

Trebuie sa fim optimisti

istet10
istet10  •  25 Martie 2023, 18:54

El stie ca perspectiva se poate margini pana la licentiere.

popescu222
popescu222  •  25 Martie 2023, 17:52

Deci daca prinde locul 5 din 6 are o sansa decenta in baraj cu alde Arges sau Chindia, dar marelui antrenor ii e frica sa viseze la o asa performanta??

Vezi toate comentariile (3)
Comentează