FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Amical tare pentru Dinamo în week-end » „Câinii” dau test cu echipa din SuperLiga

Dinamo are programat un amical în week-end, după ce a reluat pregătirile de ieri, la Săftica. Echipa lui Ovidiu Burcă va juca sâmbătă, de la ora 12:00, un meci de verificare cu Petrolul, iar partida contra formației lui Florin Pârvu
Dinamo are programat un amical în week-end, după ce a reluat pregătirile de ieri, la Săftica. Echipa lui Ovidiu Burcă va juca sâmbătă, de la ora 12:00, un meci de verificare cu Petrolul, iar partida contra formației lui Florin Pârvu

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2023 15:12 / Actualizat miercuri, 22 martie 2023 15:58

Dinamo are programat un amical în week-end, după ce a reluat pregătirile de ieri, la Săftica. Echipa lui Ovidiu Burcă va juca sâmbătă, de la ora 12:00, un meci de verificare cu Petrolul, iar partida contra formației lui Florin Pârvu va fi fără spectatori în cantonamentul roș-albilor de la Săftica.

Ce au remarcat fanii în imaginile publicate de FRF din cantonamentul naționalei: „Fir-ar mama ei de performanță!”
Andorra - România
Ce au remarcat fanii în imaginile publicate de FRF din cantonamentul naționalei: „Fir-ar mama ei de performanță!”

Dinamo, meci amical cu Petrolul Ploiești

 După 1-1 cu Buzău pe „Arcul de Triumf”, pentru bucureșteni urmează etapa a doua din play-off-ul ligii secunde, la Dej. Ovidiu Burcă nu va avea cu siguranță trei jucători la dispoziție. 

Trei fotbaliști ai „câinilor” au fost convocați la o acțiune a selecționatei U20. Portarul Denis Oncescu, fundașul stânga Costin Amzăr și mijlocașul ofensiv Ahmad Bani au fost chemați la acțiunea tricolorilor, pentru partidele din deplasare cu selecționatele similare ale Portugaliei și Norvegiei. 

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo: „Sunt echilibrate echipele în play-off”

Ovidiu Burcă (43 de ani), tehnicianul trupei din „Ștefan cel Mare”, a vorbit pentru GSP despre play-off-ul Ligii 2, menționând că elevii săi puteau învinge Gloria Buzău, întrucât au controlat jocul. 

„Sunt echilibrate echipele în play-off, se poate întâmpla orice. A început un nou campionat. Puteam învinge Buzăul, am controlat jocul, am pus probleme, ne-au taxat pe contraatac. 

Una peste alta, băieții au jucat bine, trebuie să creștem intensitatea, să ridicăm pregătirea, să jucăm play-offul până la capăt”, a declarat Ovidiu Burcă. 

VIDEO. Dinamo - Gloria Buzău 1-1. Concluziile lui Ovidiu Burcă după primul meci din play-off

Citește și: 

Tribunalul București a hotârât că procesul împotriva lui Nicolae Badea poate începe. Decizia nu e definitivă » De ce e acuzat fostul șef de la Dinamo

Claudiu Florică anunță că e gata să bage bani la Dinamo: „Da. Sunt hotărât!” » De ce mai depinde totul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
paolo15
paolo15  •  23 Martie 2023, 06:09

Oncescu, groparul tuturor formațiilor la care joaca.

creeperno807
creeperno807  •  22 Martie 2023, 22:36

Sa vedem ceilalti u20 la treaba!

istet10
istet10  •  22 Martie 2023, 21:51
Postat de boierasul pe 22 Martie 2023, 21:33

Faci greșeli mari de exprimare))) iar nu ești "isteț" )) "Mai toata lume din Romania"))) Suntem în post, nu vreau să te jignesc.

Prostalaule, o eroare de tastare este o greseala de exprimare?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează