FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - POLI TIMIȘOARA 1-1

VIDEO Ce l-a deranjat pe noul președinte al lui Dinamo în meciul cu Poli Timișoara: „Eu mă gândeam că ar fi trebuit să câștigăm” + Anunț despre interdicția la transferuri

Articol de , , - Publicat duminica, 12 martie 2023 15:59 / Actualizat duminica, 12 martie 2023 16:36

Andrei Nicolescu, noul președinte al lui Dinamo, a vorbit despre ce urmează pentru formația alb-roșie, după calificarea în play-off-ul Ligii 2.

  • Dinamo termină play-off-ul pe locul 6.
  • S-au calificat în play-off: CSA Steaua, Poli Iași, Oțelul, Unirea Dej, Gloria Buzău și Dinamo

Dinamo a remizat cu Poli Timișoara, 1-1, și a prins la limită locul 6. Prezent pe stadionul „Arcul de Triumf”, Andrei Nicolescu a declarat că noua conducerea a clubului va încerca să scape de interdicția la transferuri, cauzată de neplata unor datorii.

Cum arată play-off-ul și grupele din play-out-ul din Liga 2 » Luni se va stabili programul meciurilor
PLAY-OFF/ PLAY-OUT
Cum arată play-off-ul și grupele din play-out-ul din Liga 2 » Luni se va stabili programul meciurilor

VIDEO Anunțul lui Andrei Nicolescu, după calificarea lui Dinamo în play-off

„Am avut emoții mari de tot pe final, foarte mari. Eu mă gândeam că ar fi trebuit să câștigăm. Din punct de vedere tactic și tehnic nu am făcut un meci strălucit. Dar important e că iar a ieșit soarele. 

Aceste meciuri construiesc o echipă. Fac o echipă să crească. Important e ca dintr-o astfel de tensiune o echipă poate face pasul spre performanță. Deocamdată, jucătorilor le-am dus niște pizza în vestiar. În această seară vom sărbători împreună pentru că trebuie să învățam să ne bucurăm după un sezon greu, în care nimeni nu le dădea nimeni șanse să fie în play-off. Ei sunt acolo și e meritul lor. Azi trebuie să se bucure. 

Acum ne vom lupta pentru promovarea directă. Nu mai e nimeni de pierdut. Jucătorii au făcut mai mult decât se aștepta lumea. De acum înainte, avem doar de câștigat. 

Am vorbit cu Răzvan Zăvăleanu și încercăm să găsim o soluție pentru interdicția la transferuri. Avem un post deficitar. Vedem asta și încercăm să găsim o soluție”, a spus Andrei Nicolescu.

FOTO. Cele mai tari imagini cu bucuria lui Dinamo

+14 FOTO

Citește și:

Ovidiu Burcă, după ce a calificat-o la limită pe Dinamo în play-off: „Excursia noastră nu s-a terminat aici”

Cele mai tari imagini de pe „Arcul de Triumf” » Cum au sărbătorit fanii și jucătorii lui Dinamo calificarea în play-off

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
elgabri
elgabri  •  13 Martie 2023, 13:23
Postat de creeperno807 pe 12 Martie 2023, 22:38

Deja avem antrenor adevarat!

Un antrenor adevarat deLiga a 2a care a pirdut puncte cu toti descultii din liga 2 o fi pariat contra lui Dinamo ??

creeperno807
creeperno807  •  12 Martie 2023, 22:38

Deja avem antrenor adevarat!

rocky3
rocky3  •  12 Martie 2023, 21:57

Vreo propunere cumva? Și vreun motiv întemeiat pentru care un antrenor adevărat ar veni în divizia B la o insolventă cu interdictie la transferuri? Ar veni Puriul in asemenea condiții? De aruncat cu noroi e usor!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează