FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - SSU POLI TIMIȘOARA

Timișorenii iau cu asalt Bucureștiul! Anunțul galeriei lui Poli, înaintea derby-ului cu Dinamo

Ultrașii lui Poli Timișoara pregătesc în amănunt meciul cu Dinamo / Sursă foto: Bogdan Bălaș
Ultrașii lui Poli Timișoara pregătesc în amănunt meciul cu Dinamo / Sursă foto: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat miercuri, 08 martie 2023 09:18 / Actualizat miercuri, 08 martie 2023 09:55

Dinamo a vândut toate biletele pentru meciul cu SSU Poli Timișoara, partida cu afiș de derby veritabil din Liga 2, dar nici suporterii bănățenilor nu se lasă mai prejos și anunță o deplasare numeroasă în Capitală.

Au trecut mulți ani de la ultimul meci direct dintre timișoreni și Dinamo, iar galeria lui Poli simte din plin importanța duelului de pe „Arcul de Triumf” (duminică, ora 13:00). Ultrașii din Peluza Sud de pe Bega anunță că vor fi prezenți în număr mare în Capitală, acolo unde vor beneficia, probabil, și de sprijinul „fraților” de la Rapid. 

Ne petrecem duminica în familie, în București. După 12 ani, ne întoarcem în București pentru meci cu rivala de-o viață, Dinamo. Mergem la «câini» să câștigăm! E deplasarea pe care nu ai cum să o ratezi”, e anunțul apărut pe pagina de Facebook a Peluzei Sud Timișoara. Bănățenii vor avea la dispoziție aproximativ 300 de bilete pentru duelul de pe „Arc”. 

Dinamo - Poli Timișoara e sold-out!

Entuziasmul e la cote maxime printre fanii lui Dinamo, mai ales că echipa are șanse importante de a intra în play-off-ul ligii secunde.

Meciul dintre Dinamo și Poli Timișoara, decisiv pentru calificarea „câinilor” în play-off, este sold-out. Pe site au rămas disponibile doar câteva tichete, în urma unor tranzacții nefinalizate. Dinamoviștii au pus la vânzare luni seara 7.000 de bilete!

Dinamoviștii au jucat deja pe cochetul stadion de lângă Parcul Herăstrău în prima etapă de pe teren propriu din 2023, 6-0 cu Unirea Constanța, vor continua să dispute acolo partidele ce-ar putea constitui revenirea spre primul eșalon.

VIDEO Jucătorii lui Dinamo au sărbătorit alături de galerie victoria cu Șelimbăr de la Sibiu

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Senzațional: Dinamo - Poli Timișoara e sold-out, cu 5 zile rămase până la meci! Biletele s-au epuizat în 24h

EXCLUSIV Ce se întâmplă cu Dinamo, dacă echipa ratează play-off-ul » Anunțul conducerii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
Singe_Violet
Singe_Violet  •  08 Martie 2023, 16:05
Postat de 22cea pe 08 Martie 2023, 15:39

Asta care Poli este ca au fost atatea ...

Te legi de nimicuri.Mai toate echipele in ultimii 30 de ani (90%) au trecut prin fuziuni,faliment samd.Falimentu ii dupa colt,stai linistit.

22cea
22cea  •  08 Martie 2023, 15:39

Asta care Poli este ca au fost atatea ...

brentford
brentford  •  08 Martie 2023, 11:18

"ne întoarcem în București pentru meci cu rivala de-o viață, Dinamo" - :)) Eu cred ca mai rivali sunteti cu UTA si U Cluj decat cu Dinamo. In fine,sper ca va veti comporta exemplar pe Arcul de Triumf. Luati aminte de la suporterii japonezi din Quatar :)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează