FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO Dinamo are planuri mari » Vrea să joace toate meciurile pe „Arcul de Triumf”: „Depindem de două aspecte”

Articol de , - Publicat sambata, 18 februarie 2023 15:29 / Actualizat sambata, 18 februarie 2023 16:11

Dinamo va juca din nou pe „Arcul de Triumf”, în prima etapă din 2023 (Dinamo - Unirea Constanța, din etapa #17, 27 februarie, de la ora 17:00), iar conducerea clubului vrea ca echipa să dispute cât mai multe meciuri pe acest stadion.

Prezent la amicalul dintre Dinamo și FC Brașov, Vlad Iacob, administratorul special al „câinilor”, a anunțat că vrea ca Dinamo evolueze pe arena din București, nu pe cea din Giurgiu, dar planul depinde de partidele de rugby și de data la care sunt programate meciurile trupei lui Burcă.

Dinamo caută soluții pentru a putea vinde produse de marketing: „Contul la Macron e blocat total. Vor doar plăți anticipate de-acum” + Ce sponsori au apărut
dinamo
Dinamo caută soluții pentru a putea vinde produse de marketing: „Contul la Macron e blocat total. Vor doar plăți anticipate de-acum” + Ce sponsori au apărut

Vlad Iacob: „Vom încerca să jucăm pe «Arcul de Triumf» toate meciurile”

„Sper să fie prima dintr-o vești bune pe care le așteptăm în viitor. E ceva extraordinar că jucăm în București, pe arenă modernă, pe care fanii o merită.

Vom încerca să jucăm aici toate meciurile de acasă. Dar depindem de două aspecte. Federația de Rugby are prioritate. Și depindem de televiziuni, de programări. Dacă programările vor ține cont că vrem să jucăm acolo... 

Pentru ca stadionul să poată fi folosit pentru rugby și fotbal, trebuie să există o zi de pauză între un meci de rugby și cel de fotbal.

La Giurgiu avem certitudinea că înregistrăm mici pierderi. În București, dacă fanii vin în număr cât mai mare, avem șansa să avem profit. Și fanii ar trebuie să se comporte civilizate, să nu se urce cu picioarele pe scaune. Scaunele oricum nu rezistă... Îi rog să fie atenți”, a spus Vlad Iacob.

Așteptăm ca jucătorii să arate aceeași atitudine ca cea din ultima parte. Aștept să văd spiritul de luptă al lui Dinamo. Sper să trateze fiecare meci cu seriozitate maximă. Eu am încredere că și situația financiară se poate rezolva

- Vlad Iacob, administrator special DInamo

Citește și: 

Gabi Tamaș, după amicalul jucat împotriva Stelei: „Poate o ajută Dumnezeu pe FCSB să câștige campionatul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gillvincent
gillvincent  •  19 Februarie 2023, 01:12
Postat de naxxar pe 18 Februarie 2023, 18:05

Vorba lui CVT, "da' o m... nu vor ei?" Nu le mai place gropița lor, care e faza?

au interzis pe stadionul stefan cel mare. muribunzi nu mai au ce cauta acolo.

creeperno807
creeperno807  •  18 Februarie 2023, 22:39

Foarte bine!

naxxar
naxxar  •  18 Februarie 2023, 18:05

Vorba lui CVT, "da' o m... nu vor ei?" Nu le mai place gropița lor, care e faza?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează