FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

În criză de rezultate, Dinamo se lovește de un nou obstacol! Conducerea e obligată să se miște rapid

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2022 07:49 / Actualizat luni, 26 septembrie 2022 09:22

Dinamo este obligată să părăsească Bucureștiul, două meciuri considerate pe teren propriu, la 40 de kilometri de Capitală, fiind luate în calcul stadioanele din Giurgiu și Buzău.

O problemă în plus pentru Dinamo împotmolită în subsolul clasamentului.

Oficialii clubului sunt obligați să rezolve în acest început de săptămână situația locului unde se vor disputa meciurile de acasă din Liga 2 cu Unirea Slobozia (marți, 4 octombrie, de la ora 17:00) și cu Ripensia Timișoara, la jumătatea lunii viitoare.

Bogdan Stelea povestește bătaia cu Ionel Ganea de la „națională”: „Mi-a dat bine. Era și este un «animal»”
CONFLICT
Bogdan Stelea povestește bătaia cu Ionel Ganea de la „națională”: „Mi-a dat bine. Era și este un «animal»”

„Câinii” au primit interdicția de a organiza două meciuri pe propriul teren, după partida cu CSA Steaua (1-2). Regulamentul precizează faptul că „haita” trebuie să-și mute meciurile de acasă la 40 de kilometri de Capitală pe durata interdicției.

Astfel, roș-albii au luat în calcul două variante: stadionul din Giurgiu și pe cel din Buzău. Variante „mult mai scumpe” decât arena din Clinceni, înregistrată de Dinamo ca teren propriu, conform contractului încheiat până pe 31 decembrie 2022.

Închirierea stadionului din Giurgiu costă 4.000 de euro/eveniment sportiv, de trei ori mai scump decât cel din Clinceni, acolo unde Dinamo achită 1.200 de euro/eveniment. Și închirierea arenei din Buzău costă aproximativ la fel precum stadionul „Marin Anastasovici”. Până la meciul cu Slobozia, echipa are joi partida de Cupa României de la Târgu Jiu.

Apoi, roș-albii mai trag speranța ca, după încheierea interdicției Comisiei de Disciplină a FRF, să se rezolve situația cu „Arcul de Triumf” pentru partidele de pe teren propriu. Ministrul sportului, Eduard Novak, a menținut vii speranțele dinamoviștilor după o declarație de zilele trecute.

Istoric vorbind, îi înţelegem şi pe cei de la rugby, pentru că au administrat atâţia ani baza. Important este că Ministerul Sportului îşi doreşte şi vrea să sprijine federaţiile, ca să îşi poată desfăşura activitatea cât mai bine. În viitor vom vedea şi fotbal pe acel stadion, sunt discuţii şi în curând Dinamo va juca pe Arcul de Triumf.

- Eduard Novak, ministrul sportului 

Discutăm de Dinamo pe Arcul de Triumf de mult timp, ar fi extraordinar să jucăm acolo, pentru noi, pentru fani! Important este să ajungem ca jocul nostru să îi facă fericiți pe suporteri.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

VIDEO Concluziile lui Burcă după amicalul Chiajna - Dinamo 0-0

Citește și: 

Paul Codrea crede că falimentul lui Dinamo e inevitabil: „Decât să continui așa, jumătate mort - jumătate viu, mai bine renaști ca pasărea Phoenix”

„S-a băgat PCH și s-a văzut unde s-a ajuns” » Ionuț Lupescu îi „înțeapă” pe suporteri și vine cu o propunere: „Mi-aș dori să fuzioneze”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
creeperno807
creeperno807  •  26 Septembrie 2022, 22:31

Se rezolva

fibra
fibra  •  26 Septembrie 2022, 13:25

Pai Arcul de Triumf nu poate sa ia mai putin de 4000 de Euro pentru ce conditii ofera,decat daca vor sa iasa in pierdere si atunci vor avea cereri si de la altii care nu vor mai putea fi respinse.

paolo11
paolo11  •  26 Septembrie 2022, 12:11

ddb in C...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează