FOTBAL  »  LIGA 2  »  STADION DINAMO

Noi informații despre stadionul Dinamo » Când va fi gata + dotare nemaivăzută pe vreo arenă din România: „Va costa foarte mult”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2022 17:33 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2022 18:17

Dănuț Lupu, un apropiat al echipei CS Dinamo, clubul care aparține de Ministerul de Interne, oferă detalii despre viitorul stadion din „Ștefan cel Mare”.

Fostul mijlocaș al „câinilor” spune că arena ar urma să fie gata în 2025 și a dat noi detalii despre proiect. Lupu oferă și o informație în premieră: se va face o heliport pentru elicopterele care vin la Spitalul de Urgență Floreasca.

Messi: „Guardiola a făcut mult rău fotbalului” » Explicația dată de starul lui PSG
ARGENTINA
Messi: „Guardiola a făcut mult rău fotbalului” » Explicația dată de starul lui PSG

Noi detalii despre stadionul Dinamo

„Au fost niște probleme cu actele, cu Primăria. În 2025 e gata stadionul. Cu 24.000 de locuri. Se face pe amplasamentul vechi. O să coste 80-90 de milioane de euro, spre 100. Costă cam mult, fiindcă o să facă deasupra loc să aterizeze elicopterele care o să meargă la Spitalul de Urgență. Să nu mai aterizeze pe velodrom. 

În 2025, Dinamo are sigur stadion. O să fie vreo 3 săli de sport, hoteluri, restaurante. Va aparține de Ministerul de Interne”, a spus Dănuț Lupu pentru Fanatik

Amânare pentru stadionul Dinamo

La jumătatea lunii octombrie era așteptat un anunț din partea Comisiei de evaluare financiară a Companiei Naționale de Investiții privind firma care a câștigat licitația privind proiectarea și studiul de fezabilitate, dar decizia a fost amânată. Cel mai probabil, decizia va fi anunțată în decembrie 2022.

Cum ar urma să arate noul stadion Dinamo

  • lucrările la noul stadion din „Ștefan cel Mare” riscă să înceapă cel mai devreme în vara lui 2023, deși erau preconizate pentru primăvară.
  • Conform CNI, lucrările la stadionul Dinamo vor dura între 18 și 24 de luni, iar costul investiției se va ridica la aproximativ 90-100 de milioane de euro.
  • Arena ar urma să aibă o capacitate de 24.000 de locuri.
  • propria parcare pentru publicul VIP, cu până la 200 locuri
  • spații încăpătoare pentru echipe, cu patru vestiare, două săli de încălzire, spații pentru staff-ul tehnic, oficiali și organizatori
  • o boxă generoasă pentru presă
  • spații pentru publicul VIP, incluzând 12 loje, spațiu de ospitalitate de minimum 400 mp, separeuri și restaurant
  • spații pentru spectatorii cu dizabilități
  • tribunele vor fi integral acoperite, iar locurile vor avea o bună vizibilitate către teren
  • va avea heliport

VIDEO Constantin Anghelache lansează o informație-șoc: „Un investitor din Emirate ar vrea să investească la Dinamo. Are zeci de miliarde din petrol”

Citește și: 

Dinamo a câștigat cu 4-1, dar Burcă nu e pe deplin mulțumit: „Nu mi-a plăcut. Probabil nu se mai întâmplase de mult”
DINAMO - DUMBRĂVIȚA 4-1
Dinamo a câștigat cu 4-1, dar Burcă nu e pe deplin mulțumit: „Nu mi-a plăcut. Probabil nu se mai întâmplase de mult”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
istet10
istet10  •  15 Noiembrie 2022, 19:23
Postat de Catalynn____ pe 13 Noiembrie 2022, 20:01

Ești fix așa, ca orice zecesebist: extrem de școlit, familist, matur, realizat in viața! :-))) Așa-i!? :-))) Dar lumea e rea si nu va crede oricât v-ati lăuda, si nu va crede pt ca sunteți extrem de discreți, nu lăsați sa se vadă nimic din toate astea! :-))))))

Esti un pusti infiorator de prost. Atat.

mehigh_ms
mehigh_ms  •  14 Noiembrie 2022, 08:39
Postat de creeperno807 pe 13 Noiembrie 2022, 22:37

Lor le lasam stadionul din Giurgiu

iarasi am ras bine! voi unde jucati ma ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liviuemil
liviuemil  •  14 Noiembrie 2022, 00:14

Eu ma gindeam ca o sa fie primul stadion prevazut cu ...custi !!!!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează