FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV // VIDEO De ce nu mai joacă Dinamo în „Ștefan cel Mare”? Explicațiile lui Vlad Iacob: „E 2022, nu 1960! Subiectul nu mai e de actualitate”

De când a retrogradat în Liga 2, la finalul lunii mai, Dinamo nu a mai disputat niciun meci în Ștefan cel Mare / foto: Cristi Preda
De când a retrogradat în Liga 2, la finalul lunii mai, Dinamo nu a mai disputat niciun meci în Ștefan cel Mare / foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 09:57 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2022 11:15

De când a retrogradat în Liga 2, la finalul lunii mai, Dinamo nu a mai disputat niciun meci în „Ștefan cel Mare”, acolo unde mai evoluează doar echipa Ministerului din Liga 3. Roș-albii și-au disputat meciurile de pe teren propriu la Clinceni și, cu o singură excepție, pe Arena Națională, la derby-ul cu CSA Steaua (1-2).

Susținătorii „câinilor” s-au întrebat în ultima perioadă de ce echipa lor de suflet nu mai evoluează deloc pe propriul stadion. Conform spuselor oficialilor dinamoviști, arena n-ar mai fi omologată pentru Liga 2, deși în urmă cu trei luni găzduia bine-mersi meciuri din prima ligă

Play-off-ul Cupei României » Dinamo, victorie scurtă cu Viitorul Tg. Jiu. Toate echipele calificate în grupe
PLAY-OFF
Play-off-ul Cupei României » Dinamo, victorie scurtă cu Viitorul Tg. Jiu. Toate echipele calificate în grupe

Administratorul special Vlad Iacob a aprofundat subiectul la GSP Live, lăsând de înțeles că Dinamo nu va mai călca prea curând pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

De ce nu mai joacă Dinamo în „Ștefan cel Mare”? Explicațiile lui Vlad Iacob

„[Faptul că nu e omologat pentru Liga 2] n-a fost singurul motiv, e un stadion în curs de demolare, nu s-a mai investit în el. Gazonul a fost utilizat și de către cei de la CS Dinamo, inclusiv de grupele de juniori de acolo.

Oricum, timp de două etape, noi avem terenul suspendat și avem obligația de a juca departe de București (n.r. - la Giurgiu). Subiectul stadionului Dinamo nu mai e unul de actualitate. Încercăm să jucăm cât mai repede pe «Arcul de Triumf». 

Dacă lucrurile se rezolvă și așa ar trebui să fie, fiindcă am primit promisiuni repetate, vom juca acolo. E un stadion nou, oamenii merită să se bucure de o experiență de meci conformă cu anul 2022, nu cu anul 1960”, a spus administratorul special al lui Dinamo, în emisiunea moderată de Alberto Boțoghină. 

Așteptăm un investitor și sperăm să ne fie aprobat noul plan de organizare săptmăna viitoare. Ulterior, sperăm să avem și un investitor care să ne ajute. Sunt discuții, dar, așa cum am mai declarat, în momentul în care lucrurile ajungeau la un nivel avansat, diverși oameni s-au insinuat.

- Vlad Iacob, administrator special Dinamo

Dinamo se mută la Giurgiu

Dinamo va juca următoarele două meciuri de pe teren propriu, cu Unirea Slobozia și Ripensia Timișoara, pe stadionul din Giurgiu.

Dinamo a bătut palma cu administratorii stadionului din Giurgiu, lucru confirmat de Vlad Iacob pentru GSP.ro: „Da, vom evolua acolo”. „Câinii” vor plăti o chirie de 4.000 de euro pentru fiecare partidă.

Administratorul special al lui Dinamo a ținut să precizeze că „exclusiv cele două meciuri” vor fi jucate acolo, apoi va încerca să găsească o nouă „casă”.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Să vină granzii! Burcă, entuziast după calificarea în grupele Cupei României: „Ne dorim nume sonore din prima ligă”

Nicolae Badea, decizie radicală: „Mă retrag din DDB” » Ce l-a determinat să facă acest pas

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
creeperno807
creeperno807  •  30 Septembrie 2022, 22:39

2. tranzitiv reflexiv A (se) strecura undeva pe nesimțite; a (se) infiltra.

istet10
istet10  •  30 Septembrie 2022, 22:37

Astia suncu : "avem promisuni", "speram sa", "asteptam un investitor". Adica nu au nimic cert, sigur care sa le asigure promovarea. Nu promoveaza=faliment. Daca rezista pana la finalul competitiei. Se bucura ca au ajuns in cupa. Pai asta inseamna cheltuieli suplimentare. Nu castigi cupa, mare scofala nu ai facut.

cr_portal
cr_portal  •  30 Septembrie 2022, 15:00

"în momentul în care lucrurile ajungeau la un nivel avansat, diverși oameni s-au insinuat." Adică? Ce a vrut să spună poetul? Sau nu știe ce înseamnă insinuat?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează