FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

A spus tot la TV! A plecat de la Dinamo după un scandal cu Burcă: „Da, l-am înjurat! A avut ceva personal cu mine”

Valentin Lazăr, în stânga // foto: Imago Images
Valentin Lazăr, în stânga // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2022 10:21 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2022 11:08

Valentin Lazăr (33 de ani) a explicat de ce a plecat de la Dinamo, dezvăluind un conflict de proporții cu antrenorul Ovidiu Burcă (42), pe care recunoaște că l-a înjurat și despre care spune că a avut ceva personal cu el. 

Valentin Lazăr a semnat cu Dinamo în iulie, după o jumătate de an petrecută la CSM Reșița. A jucat 8 meciuri pentru echipa alb-roșie, înainte ca un conflict cu antrenorul Ovidiu Burcă să provoace rezilierea contractului său cu Dinamo.

Astăzi, în direct la TV, Lazăr a explicat ce s-a petrecut, dezvăluind că l-a înjurat pe antrenor, pe care l-a acuzat apoi că a avut ceva personal cu el și că a preferat jucători cu evoluții mai slabe decât ale lui!

Rotaru, prima reacție după ce Rădoi a exclus 4 grei din lot: „Plecarea e o variantă”
RAPID - CSU CRAIOVA 2-2
Rotaru, prima reacție după ce Rădoi a exclus 4 grei din lot: „Plecarea e o variantă”

Valentin Lazăr l-a înjurat pe Ovidiu Burcă înainte să plece de la Dinamo: „E urât, da”

„Să o luăm cu începutul. El a venit, mi-a explicat ce vrea să facă în echipă. Patru-cinci etape am fost OK pentru el, apoi a venit avionul din străinătate cu doi jucători, unul pe post cu mine.

După meciul cu Unirea Dej (n.r. - pe 27 august) m-a chemat să-mi spună că sunt jucător cu experiență și că își dorește să înțeleg orice decizie ia, chiar dacă voi fi rezervă. Am zis «OK, e normal, dacă n-am evoluții bune pot fi rezervă».

Cinci meciuri la rând am jucat doar pe final. La Târgu Jiu în Cupă (n.r. - pe 29 septembrie), nu am mai putut rezista și am spus... ceva eu. Da, pot să zic că da (n.r. - întrebat dacă l-a înjurat pe Burcă). E urât, da.

M-a chemat și a zis că nu mai fac parte din lot. L-am întrebat de ce, i-am zis că nu accept să fiu rezervă dacă am pe post concurent mai slab valoric, care nu are evoluții mai bune decât mine. Mi-am luat ghetele și am plecat acasă”, a dezvăluit Lazăr la „DigiSport Matinal”.

Valentin Lazăr: „Burcă a avut ceva personal cu mine, sunt chestii mai vechi”

Mijlocașul lateral a lansat ulterior acuzații în direcția lui Burcă:

„Când îți faci treaba cu un jucător 4-5 etape și apoi îți aduci altul, iar pe mine nu mă bagi decât 3-4 minute... La antrenamente nu avea ce să-mi reproșeze nimeni.

M-am dus cu ceasul, mergeam cu tester să văd cât alerg. Iar de alții se ruga să alerge! Am zis că nu e cazul să rămân, că nu am nicio șansă. Nu merg la fotbal doar de drag.

A făcut echipa să meargă, are idei bune despre fotbal, dar a avut ceva personal cu mine, sunt niște chestii mai vechi de dinainte ca el să devină antrenor. Era clar că asta urmărește, chiar le-am spus unor colegi că le garantez că până în decembrie vor dispărea 3-4 jucători.

I-am spus-o și lui, i-am spus-o și domnului Iacob. Rămâne de văzut. Doar eu am dispărut până acum, că doar eu mi-am permis să plec. Dar vor dispărea, încet-încet”, a adăugat Lazăr.

A spus tot la TV! A plecat de la Dinamo după un scandal cu Burcă: „Da, l-am înjurat! A avut ceva personal cu mine”
Valentin Lazăr, la DigiSport Matinal

Valentin Lazăr: „Am spus că vreau să stau acasă și să mă plătească”

„Eu le doresc din tot sufletul să promoveze, să facă lucrurile cum trebuie. Dar pe mine m-a deranjat o chestie: eram exclus din lot, iar după meciul cu Baia Mare (n.r. - pe 9 octombrie) a zis că fac parte din lot, deși nu eram pe nicio foaie.

Trei săptămâni am stat acasă, apoi mi s-a spus că trebuie să merg să mă întâlnesc cu domnul Iacob (n.r. - Vlad, administratorul special). M-am prezentat, i-am spus ce aveam de spus. El avea altă variantă decât cea reală, pot demonstra asta.

Mi s-a zis că trebuie să reziliez. Am zis «OK, dar vreau să mă plătești. Să stau acasă și să mă plătești până în decembrie. Îmi dai banii când poți».

A zis «OK, te plătesc până în decembrie. Nu pot trece peste capul antrenorului». «Bine, oricum nu mai veneam eu».

Mi-a făcut o foaie, apoi, când trebuia să primescu un salariu, m-a sunat și mi-a zis că nu e niciun ban în club. Că-și cere scuze, să mai aștept. Am zis «OK, nicio problemă. Mai bine pui toți banii în februarie».

Stau să te dau în judecată, iau avocați, pentru ce? Nu am primit nimic, dar oricum trebuie să mă plătească la licențiere. Stau să mă judec pentru ce, să-i primesc mai devreme? E același lucru”, a completat Lazăr.

Mai multe știri despre Dinamo: 

Ovidiu Burcă, înaintea unui meci vital pentru Dinamo: „Ne-am strâns acum 3 luni și voiam să batem Sepsi?!”

„Dinamo trebuie să plătească” » Alin Petrache iese la atac după ce fanii lui Dinamo au rupt scaunele pe „Arcul de Triumf”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
creeperno807
creeperno807  •  13 Noiembrie 2022, 22:39

Iti faci loc in echipa lui Stelu

elgabri
elgabri  •  13 Noiembrie 2022, 16:27

Lazar traieste din amintiri .

albu
albu  •  13 Noiembrie 2022, 15:15

Nu stiu daca Lazar are dreptate ca e' mai bun ca si concurentul sau pe post, dar cu siguranta nu vrem la Dinamo un Filip2,sa se certe cu antrenorul,sa faca atmosfera proasta in lot,etc...ca am vazut anul trecut unde duc toate astea. A facut bine Burca ca l-a exclus!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează