FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Primul jucător care pleacă de la Dinamo » Conducerea „câinilor” confirmă

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2022 12:16 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2022 12:16

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat că extrema Vali Lazăr (33 de ani) nu va continua la „câini”.

Intrat în dizgrația antrenorului Ovidiu Burcă, Vali Lazăr a strâns 8 meciuri pentru „câini”, ultimul fiind pe 18 septembrie.

„Dinamo trebuie să plătească” » Alin Petrache iese la atac după ce fanii lui Dinamo au rupt scaunele pe „Arcul de Triumf”
DINAMO
„Dinamo trebuie să plătească” » Alin Petrache iese la atac după ce fanii lui Dinamo au rupt scaunele pe „Arcul de Triumf”

Vali Lazăr pleacă de la Dinamo

Acum, Vlad Iacob a spus că jucătorul de bandă stânga își va rezilia contractul în iarnă.

„Am ajuns la o înțelegere cu Vali Lazăr și țin să-i mulțumesc lui. Știe situația financiară a clubului și a acceptat să-și primească banii în iarnă. Atunci va fi jucător liber de contract. Ne-am înțeles. Poate semna cu alt club atunci.

Din fericire pentru el, are o situație materială mai bună decât alți jucători. Nu avea un salariu foarte mare, dar nu vreau să intru în detalii”, a spus Vlad Iacob pentru Playsport.

75.000 de euroe cota lui Vali Lazăr, potrivit transfermarkt

Ovidiu Burcă: „Nu fac rabat de la principii”

La începutul lunii octombrie, Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, dezvăluia pentru GSP.ro de ce nu mai mizează pe Vali Lazăr.

„Lazăr nu a fost în lot fiindcă nu a avut o atitudine profesionistă. Eu nu stau la discuții... Interesul echipei este mereu pe primul loc pentru mine, nu se negociază!

Sunt aici, la Dinamo, să iau decizii. Când sesizez că autoritatea mea e știrbită trebuie să iau atitudine. Eu nu fac diferențe între numele jucători, între români și străini, cel mai bun joacă, în viziunea mea. 

L-am pus și căpitan, am avut numeroase discuții, eu nu pot fi acuzat de rea intenție. Dar niciodată n-o să fac rabat de la principii! Vali Lazăr e în lot, o să fie cu noi, o să vedem când va reveni la meciuri”, spunea Burcă.

VIDEO Constantin Anghelache lansează o informație-șoc: „Un investitor din Emirate ar vrea să investească la Dinamo. Are zeci de miliarde din petrol”

Citește și: 

Dinamo primește o nouă lovitură! Prima reacție a conducerii: „FIFA a luat o decizie foarte ciudată”

Ovidiu Burcă, înaintea unui meci vital pentru Dinamo: „Ne-am strâns acum 3 luni și voiam să batem Sepsi?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
creeperno807
creeperno807  •  12 Noiembrie 2022, 22:35

Traim intr-o tara democratica, fiecare isi poate exprima parerea

istet10
istet10  •  12 Noiembrie 2022, 18:12
Postat de albu pe 12 Noiembrie 2022, 15:45

E' pleca demult...de cand nu a inteles ca in vestiarul lu' Dinamo nu-l vrem pe Filip2. Chiar daca in unele meciuri am fi avut nevoie de el eu sustin decizia antrenorului.

Tu cine esti? E relevant ca TU sustii decizia antrenorului? Sunt institutii unde e plin de clienti "relevanti". Vezi ce spun specialistii?

arigold1
arigold1  •  12 Noiembrie 2022, 18:09
Postat de albu pe 12 Noiembrie 2022, 15:45

E' pleca demult...de cand nu a inteles ca in vestiarul lu' Dinamo nu-l vrem pe Filip2. Chiar daca in unele meciuri am fi avut nevoie de el eu sustin decizia antrenorului.

pai voi vreti tot liga a 2-a. sunteti la 7 puncte de locul 6 cu 5 etape inainte de finalul sezonului regulat. pa si la revedere.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează