FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Discuţie Bercea- Volosoveci pentru preluarea Petrolului

Articol de - Publicat vineri, 13 februarie 2009 00:00

În cursul zilei de astăzi, Florin Bercea, preşedintele CA al Petrolului, s-a întâlnit, pentru a treia oară în ultimul timp, cu primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, în problema predării gratuite către edilii locali a divizionarei B.

„A fost o discuţie mai concretă faţă de precedentele întâlniri. Cred că putem ajunge la un consens. Am spus, astăzi, că putem ceda echipa acum Primăriei dar să o susţinem tot noi, financiar, până la vară. Ar rămâne în discuţie problemele legate de eventuala vânzare a jucătorilor din lot, pentru că noi dorim, la acel moment, o compensaţie financiară.

Dacă nu ajungem la o înţelegere cu Primăria nu e nicio problemă pentru că avem cu ce susţine echipa în continuare” a spus Florin Bercea.

La rândul său, Andrei Volosevici a declarat că „am solicitat, cu acest prilej, amănunte suplimentare pe care le-am primit. Eu salut lucrurile bune dar trebuie să supun totul atenţiei Consiliului Local. Oricum, până la finalul săptămânii viitoare vreau să clarific această problemă a fotbalului ploieştean. Putem sau vrem să avem o echipă a municipalităţii? aceasta-i întrebarea la care trebuie să răspundem” a spus Volosevici

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (4)
 •  14 Februarie 2009, 08:44

HAI CEAHLAUL

 •  13 Februarie 2009, 19:37

Poate aude si nea Bucur de la Gloria Buzau,primarul Boscodeala etc,sa cumpere locul in B ca sa avem si noi sperante sa intram in A,CA ACUM SUNTEM DUSI.

 •  13 Februarie 2009, 18:31

care borcea mah ca e bercea nu borcea

Vezi toate comentariile (4)
Comentează