FOTBAL  »  LIGA 2  »  PANDURII

Doi jucători de la Pandurii au oferte importante! Antrenorul se teme: "Mi-aș dori continuitatea"

Articol de - Publicat marti, 04 decembrie 2018 18:18

Pandurii Târgu Jiu a trecut clar, 2-0, de Aerostar Bacău în ultimul meci jucat pe teren propriu în prima parte a campionatului. Gemenii golului, Tudoran și Pârvulescu, au marcat din nou și au ajuns, împreună, la cota 21 de reușite în acest sezon.

Cei doi, alături de tânărul portar Mihai Cotolan, titular în 18 dintre partidele acestui sezon, se află în vizorul unor formații din primele două eșaloane. ”Eu mă bucur pentru interesul la adresa acestor jucători, dar aș dori, ca antrenor, să avem continuitate.

Ce echipă am fi avut acum la Pandurii cu jucătorii plecați în vară, Turda, Bejan, Celea, Șut și mulți alții. Suntem, fotbalistic, într-o situație bună chiar dacă echipa se află în insolvență.

Mergem după puncte și la Pitești, în ultimul meci al sezonului, după care vom stabili, clar, strategia pentru anul următor”, a punctat Adrian Bogoi după victoria cu băcăuanii.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează