FOTBAL  »  LIGA 2  »  FORESTA

Dorin Goian a plecat de la Foresta după doar câteva luni » Ce s-a întâmplat

Articol de - Publicat joi, 12 ianuarie 2017 10:51

Foresta Suceava reia pregătirile la începutul săptămânii viitoare în condiţii tensionate la echipă. Dorin Goian a decis să renunţe la conducerea grupării din Liga a 2-a după doar câteva luni petrecute în această postură.

"Nemulţumirile lui sunt evidente în condiţiile în care a venit la Suceava să facă performanţă. Are un nume important în fotbalul românesc şi pretenţii justificate, pe măsură. Noi încă sperăm să revină", a punctat antrenorul Cristian Popovici la Sport Total FM.

După ce s-au despărţit, chiar pe final de sezon, de Avram şi Marius Matei, sucevenii au reziliat şi contractul lui Vlad Bujor.

În schimb, la capitolul achiziţii poate fi trecut atacantul Cătălin Vraciu, ultima oară la ACS Poli Timişoara, prea bine cunoscut de antrenorul Forestei, Cristian Popovici.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează